Konuşmaların SS'ini atabilir misiniz? Herkes bir şey diyor, konu kanıtsız tahminlerle yürümesin. Ne yazdınız, sizi oyalamak için ne yazdı lütfen paylaşın.
En son konuştuğumuz şeyi paylaştım.
Konuşmaların SS'ini atabilir misiniz? Herkes bir şey diyor, konu kanıtsız tahminlerle yürümesin. Ne yazdınız, sizi oyalamak için ne yazdı lütfen paylaşın.
Teşekkür ederim, iyi oldu bu.En son konuştuğumuz şeyi paylaştım.
Bu kişiden benden 1 defa oyun satın almıştım yarı fiyatına ve dediği gibi gerçekten de oyunu bana atmıştı. Geçenlerde yine bir oyun almak istedim ve hesabına 140 lira attım fakat ne oyun ne de parayı bana geri verdi. Kendisinden ilk alışverişi yapan kişiyim. Şu anda da kendisinde 140 liram var ve sanırsam bu parayı bir daha alamayacağım. EGM nin online işlemler sitesinde bir şikayet oluşturmak üzereyim fakat bunun çok etkili olacağını düşünmemeye başladım artık. Bir kaç gündür yazıyorum para iadesi yapması için ama doğru veya uydurma olduğunu bilmediğim bahanelerle sadece oyalayıp durdu bazen de hiç cevap vermedi. Benden görüpte alışveriş yapanlardan kendi adıma özür dilerim,bu şekilde sonuçlanağındı pek tahmin edemedim açıkçası.
EK BİR GELİŞME OLARAK BUNU PAYLAŞIYORUM.
Kendisiyle Discord üzerinden konuşuyoruz,aramızda geçen konuşma şu şekilde,geri ödeme yapacağını söylüyor.
hesabı neymiş abi?Az önce çoklu hesaptan dolayı ana hesabını perma banladım zaten erişemez daha.
Yok öyle değil. Gece ban yedikten sonra bir hesap daha açmaya çalıştı.hesabı neymiş abi?
2. EK GELİŞME;
Kendisi bana paramı eksiksiz olarak yolladı şu an.
Geçenki konuda bu kadar uzatmasan 2-3 kişi daha düşecekti tuzağa belki. Helal olsun ben de beklemiyordum hiç.Teşekkür ederim, iyi oldu bu.
Ne diyeyim vallahi, ben de şaşkınım. Bu kadarını beklemiyordum. İşini çok profesyonel görmüş. Ama dediğin gibi iyi ki geçen uzatmışız, o arkadaşlar da alışveriş yapmayı düşünüyorlardı. Belki de bugün bu konuyu açan onlar olurdu.Geçenki konuda bu kadar uzatmasan 2-3 kişi daha düşecekti tuzağa belki. Helal olsun ben de beklemiyordum hiç.
Her türlü dolandırıcı benim gözümde.Son olarak kendisi bunu da iletmemi istedi.
Adam inandırmak için taklalar atıyordu şu üsluba bakYok etmedik etsek ne olacak ki
Su konuşmalara bak
Bunu anlamadım pek. Madem o şekilde bıçak alıp satabiliyor neden geriye kalanını da öyle yapmadı ki? Belli bir sistem engelini geçmek için filan mı acaba? Ayrıca bu arkadaş bug bounty ile bunu report etse dünya para verirler. İnanmak size kalmış.Son olarak kendisi bunu da iletmemi istedi.
Kendini nasıl da savunuyorSon olarak kendisi bunu da iletmemi istedi.