Sir Degonet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 275
ASUS RADEON TUF RX 7900 XTX 24GB384bit GDDR6 2525MHz OC HDMI 3xDP RGB (TUF-RX7900XTX-O24G-GAMING) EKRAN KARTI
satıcı hepsiburada. pek iptal olacağını sanmıyorumiptal riski yüksek duruyor
yani bilmiyorum 1 aydır takip ediyorum piyasısını 49 binden buralara düştü ben aldım artık bakalım sıkkntısız olur inş.satıcı hepsiburada. pek iptal olacağını sanmıyorum
Fiyatı çok da düşük değişki. 7900xtx'ler sürekli 35k fiyata düşük geri çıkıyor.iptal riski yüksek duruyor
Mesela ne kadar ve nerden alıyorsun tüyoyuSiz bir de bunların geliş fiyatını bilseniz![]()
Hocam uzunca süresir takip ediyorum o diyatları görmedim malesef.Fiyatı çok da düşük değişki. 7900xtx'ler sürekli 35k fiyata düşük geri çıkıyor.
Mesela ne kadar ve nerden alıyorsun tüyoyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam uzunca süresir takip ediyorum o diyatları görmedim malesef.
Bir tanıdığım var yurt dışından toptan ekran kartı alıp satıyorMesela ne kadar ve nerden alıyorsun tüyoyu![]()
ne kadara geliyor acabaBir tanıdığım var yurt dışından toptan ekran kartı alıp satıyor
Ben de ondan ekran kartı alacağım stok bekliyorum. Fiyatlar gerçekten çok şaşırtıcı... Tam olarak bir şey diyemem sadece haziran ayının fiyat listesi var ben de. Modele göre değişiyor. Forumda paylaşmayı düşünüyorum ama karar vermedim
Yalnız burada asus yok hocam