E-ee, Türkiye burası kolay değil 80 milyonu uyandırmak (kaldırmak).Yıllardır kalkıyoruz
Kanka dini niye alet ediyorsun ya Dinle ne alakası var dinde arabayı fahiş fiyatlara satabilirsiniz diye bir şey mi var ula kırmızi şortliAdam haklı kızgın atmayın dinen istedikleri fiyata satabilirler çünkü insan araba almadan da yaşayabilir temel ihtiyaç değildir dinen bir sakınca olmadığı için fiyatlar böyle.
Arabayı camiden satın alıyoruz galiba.Kanka dini niye alet ediyorsun ya Dinle ne alakası var dinde arabayı fahiş fiyatlara satabilirsiniz diye bir şey mi var ula kırmızi şortli
Aaa olur mu öyle hiç? Din olmadan ilim bilim olmaz.Dinen sakıncası yok diyo bide Oğlum ilim ile bilim karıştırılmamalı artık ya ..
Yorumsuz valla ne diyeyimTofaş Şahin Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Tofaş Şahin fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
öyle dolaşıyordum araba almayı düşünüyorum honda civic araştırıyorken dur la dedim bu şahin fiyatları ne durumda bakayım dedim. Adam nostalji diye şahini koyduğu fiyata bak
Allahım asalaklarla dolu bir ülkede yaşıyorum ve bunu gerçekten isteyen bu parayı verebilecek beyinsiz sürüsü insanlar tanıyorum! bu zihniyet gitmedikçe bu araba fiyatları ne iner ne de yerinde sayar artmaya devam edecek ... 10 TL olan araba en kötü 20 TL olmuş. Bazılarıda ülkeyi savunuyor neymiş vatanmış milletmiş kardeşim vatanını düdükleyen adamdan ne hayır gelir ya nesini savunacaksın bunların? savunulur haklı kılınır bir yanı yok anladın mı? bunlar kötü niyetli insanlar bunlar paranın köpeği olmuş insanlar ve bunlara bir el atılmadan bu piyasadan bir cacık olmaz. Allah aşkına şunlara prim vermeyin tiplere baksanıza! gençliğimizle oynuyorlar başka hiçbir şey yapmıyorlar bir araba almak bu kadar pahalı olmamalı yurt dışında 1 maaş ile araba alınabiliyor bizim ülkemizde neden olmasın? niçin olmasın?! almak zorunda değiliz kimse şu 2. el piyasasında bir hareketlilik yapmasın 1 sene boyunca görün fiyatlar nasıl düşüyor ama biz millet olarak fakirik fakirik deyip kapısının önünde 2 arabası olan milletiz ne yazık ki... altına giymeye donu yok atla gider şeye yani.
Bizde araba bakıyoruz bu fiyatları babam burda bi hocaya sormuş o da ARABA TEMEL İHTİYAÇ OLMADIĞI İÇİN yani arabamız olmasa da yaşayabiliriz o yüzden istedikleri fiyatı yazarlar.Kanka dini niye alet ediyorsun ya Dinle ne alakası var dinde arabayı fahiş fiyatlara satabilirsiniz diye bir şey mi var ula kırmızi şortli
Aga sen ne anlatıyorsun ya ilim ile bilim aynı şeyler mi ya arabadan hocaya ne ara bağladın konuyu noluyor aminyumBizde araba bakıyoruz bu fiyatları babam burda bi hocaya sormuş o da ARABA TEMEL İHTİYAÇ OLMADIĞI İÇİN yani arabamız olmasa da yaşayabiliriz o yüzden istedikleri fiyatı yazarlar.
Kardeşim dediklerinde haklısın ama eksik kaldığın bir kısım var oda şu. Bkz : "Faiz yiyenler, ancak şeytanın çarptığı kimsenin kalktığı gibi kalkarlar. Bu, onların, 'Alışveriş de faiz gibidir.' demelerinden dolayıdır. Oysa Allah, alışverişi helâl, faizi haram kılmıştır.(Bakara,2/275).Adam haklı kızgın atmayın dinen istedikleri fiyata satabilirler çünkü insan araba almadan da yaşayabilir temel ihtiyaç değildir dinen bir sakınca olmadığı için fiyatlar böyle.