Neler Yeni

Şaka gibi fiyatlar?! Artık buna dur demeliyiz!!!

Bergee

80+ Silver

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

Bergee

80+ Silver
Adam haklı kızgın atmayın dinen istedikleri fiyata satabilirler çünkü insan araba almadan da yaşayabilir temel ihtiyaç değildir dinen bir sakınca olmadığı için fiyatlar böyle.
Kanka dini niye alet ediyorsun ya :D :D Dinle ne alakası var dinde arabayı fahiş fiyatlara satabilirsiniz diye bir şey mi var ula kırmızi şortli :D

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Kanka dini niye alet ediyorsun ya :D :D Dinle ne alakası var dinde arabayı fahiş fiyatlara satabilirsiniz diye bir şey mi var ula kırmızi şortli :D
Arabayı camiden satın alıyoruz galiba.

Bergee

80+ Silver

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Mert Zortlu

öyle dolaşıyordum araba almayı düşünüyorum honda civic araştırıyorken dur la dedim bu şahin fiyatları ne durumda bakayım dedim. Adam nostalji diye şahini koyduğu fiyata bak :D
Allahım asalaklarla dolu bir ülkede yaşıyorum ve bunu gerçekten isteyen bu parayı verebilecek beyinsiz sürüsü insanlar tanıyorum! bu zihniyet gitmedikçe bu araba fiyatları ne iner ne de yerinde sayar artmaya devam edecek ... 10 TL olan araba en kötü 20 TL olmuş. Bazılarıda ülkeyi savunuyor neymiş vatanmış milletmiş :D kardeşim vatanını düdükleyen adamdan ne hayır gelir ya nesini savunacaksın bunların? savunulur haklı kılınır bir yanı yok anladın mı? bunlar kötü niyetli insanlar bunlar paranın köpeği olmuş insanlar ve bunlara bir el atılmadan bu piyasadan bir cacık olmaz. Allah aşkına şunlara prim vermeyin tiplere baksanıza! gençliğimizle oynuyorlar başka hiçbir şey yapmıyorlar bir araba almak bu kadar pahalı olmamalı yurt dışında 1 maaş ile araba alınabiliyor bizim ülkemizde neden olmasın? niçin olmasın?! almak zorunda değiliz kimse şu 2. el piyasasında bir hareketlilik yapmasın 1 sene boyunca görün fiyatlar nasıl düşüyor ama biz millet olarak fakirik fakirik deyip kapısının önünde 2 arabası olan milletiz ne yazık ki... altına giymeye donu yok atla gider şeye yani.
Yorumsuz valla ne diyeyim 😠

Bergee

80+ Silver

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bizde araba bakıyoruz bu fiyatları babam burda bi hocaya sormuş o da ARABA TEMEL İHTİYAÇ OLMADIĞI İÇİN yani arabamız olmasa da yaşayabiliriz o yüzden istedikleri fiyatı yazarlar.

Bergee

80+ Silver
Bizde araba bakıyoruz bu fiyatları babam burda bi hocaya sormuş o da ARABA TEMEL İHTİYAÇ OLMADIĞI İÇİN yani arabamız olmasa da yaşayabiliriz o yüzden istedikleri fiyatı yazarlar.
Aga sen ne anlatıyorsun ya ilim ile bilim aynı şeyler mi ya arabadan hocaya ne ara bağladın konuyu noluyor aminyum :D

ensylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes
Adam haklı kızgın atmayın dinen istedikleri fiyata satabilirler çünkü insan araba almadan da yaşayabilir temel ihtiyaç değildir dinen bir sakınca olmadığı için fiyatlar böyle.
Kardeşim dediklerinde haklısın ama eksik kaldığın bir kısım var oda şu. Bkz : "Faiz yiyenler, ancak şeytanın çarptığı kimsenin kalktığı gibi kalkarlar. Bu, onların, 'Alışveriş de faiz gibidir.' demelerinden dolayıdır. Oysa Allah, alışverişi helâl, faizi haram kılmıştır.(Bakara,2/275).

Yani demem o ki muhterem insan ALLAH'ında bildirdiği gibi herhangi bir malı iğneyi vs ederinden fazla yüksek kar etmek için satarsan bu faize girer.Tabikide kimse malını ucuza satsın demiyorum hakkımda yok.Sadece usulüne göre satılsa bu kadar yüksek fiyatları görmez olurduk.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,707
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Dur diyorum