Neler Yeni

Şaka gibi fiyatlar?! Artık buna dur demeliyiz!!!

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co

İzle bu videoyu başları geçebilirsiniz.
Ohoo bunun gibi 100'lerce video var aga yok kalın geliştirin öyle olsun böyle olsun.Olmuyor aga olmuyor ben 12 saat çalışıp bir araba alamıyosam tatile gidemiyosam affedersin ama yerler öyle ekonomiyi.

Bergee

80+ Silver

İzle bu videoyu başları geçebilirsiniz.
Ya sen ne anlatıyorsun baba ya? Çözümü ben üretebilseydim çoktan çözmüştüm zaten. Sen ne anlatıyorsun? Boş boş yorumlar yapıp duruyorsun. Elimde olsa 2. el piyasasına el atıp arabayı değerine göre koyma sistemi getiririm herhalde üstüne koyduğun an para cezası. Çok zor değil bunların çözümleri ama ben sözü dinlenecek üst yetkili biri falan değilim sıradan FANİ BİR İNSANIM :)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Düşünüyorum da bazen, ülkeye darbe ile gelen ya da veya sıkı bir şekilde oy kaybederim korkusu olmayan birinin gelip toplumu ve ekonomiyi düzeltmesi lazım.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Zamanında bolluk varken har vurup harman savrulduğu için şuan zaten konum bu. Sadece devletin suçu değil bu. Halkın da suçu. Arabanın lüxünü alıp benzin koyamıyorum diye şikayet eden de çok, o arabayı almak için kredi çekip borcunu ödeyemeyen de. Bu bir döngüdür. Halkın aptallığı halka geri döner.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ya sen ne anlatıyorsun baba ya? Çözümü ben üretebilseydim çoktan çözmüştüm zaten. Sen ne anlatıyorsun? Boş boş yorumlar yapıp duruyorsun. Elimde olsa 2. el piyasasına el atıp arabayı değerine göre koyma sistemi getiririm herhalde üstüne koyduğun an para cezası. Çok zor değil bunların çözümleri ama ben sözü dinlenecek üst yetkili biri falan değilim sıradan FANİ BİR İNSANIM :)
Oy verebilirsiniz mesela.

Ohoo bunun gibi 100'lerce video var aga yok kalın geliştirin öyle olsun böyle olsun.Olmuyor aga olmuyor ben 12 saat çalışıp bir araba alamıyosam tatile gidemiyosam affedersin ama yerler öyle ekonomiyi.
Bende düşünüyorumki biz gidersek atalarımız ve şehitlerimiz bize sormazmı?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
Ya hepsi boş beleş konuşmak için konuşuyorlar işte aga.Bu ülke 100 sene öncesinden savaşıldı kurtuldu ama 100 senede ekonomimiz hiç gelişmedi hiç üretim yapmadık.Japonya'ya bak it gibi çalışıyolar diğer bizle savaşan ülkelere bak bizden kat kat daha iyiler.Ben burdan şunu anlıyorum 100 yıl geçmesine rağmen biz bir tane araba firması bir tane pc firması üretemediysek bizden olmuyor aga
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oy verebilirsiniz mesela.

Bende düşünüyorumki biz gidersek atalarımız ve şehitlerimiz bize sormazmı?
Kardeşim bak doğru diyorsun onların yeri ayrı ama insan olarakta kendimizi düşünmemiz gerekiyor.Çok duygusal düşünüp bir şeylere fazla bel bağlarsak yarın bir gün ülkeden'de çıkamayız.Geçmiş geçmiştir ben önüme bakarım ben olduğum durumun içine bakıp kendimi kurtarmaya bakarım.Yanlış anlama ama ben kendimi düşünürüm bu saatten sonra seni niye düşüneyim.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Kardeşim bak doğru diyorsun onların yeri ayrı ama insan olarakta kendimizi düşünmemiz gerekiyor.Çok duygusal düşünüp bir şeylere fazla bel bağlarsak yarın bir gün ülkeden'de çıkamayız.Geçmiş geçmiştir ben önüme bakarım ben olduğum durumun içine bakıp kendimi kurtarmaya bakarım.Yanlış anlama ama ben kendimi düşünürüm bu saatten sonra seni niye düşüneyim.
Bencillik oluyor böyle ama kendimi düşünüyorum başkalarından banane demek.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
Bencillik oluyor böyle ama kendimi düşünüyorum başkalarından banane
Bak ben ne dedim bu saatten sonra dedim.Bu saatten sonra benim 12-15 saat çalışmam ile ülke kalkınacaksa senin refah seviyen yükselikce 20 saat çalışayım ama 100 senedir olmayan şey benimle olmayacak gibi duruyor ve bu da benim inancımı yitirmeme sebep oluyor.

Bergee

80+ Silver
Ya hepsi boş beleş konuşmak için konuşuyorlar işte aga.Bu ülke 100 sene öncesinden savaşıldı kurtuldu ama 100 senede ekonomimiz hiç gelişmedi hiç üretim yapmadık.Japonya'ya bak it gibi çalışıyolar diğer bizle savaşan ülkelere bak bizden kat kat daha iyiler.Ben burdan şunu anlıyorum 100 yıl geçmesine rağmen biz bir tane araba firması bir tane PC firması üretemediysek bizden olmuyor aga
Çünkü biz üretmiyoruz hep tüketiyoruz. Üretenlerin arkasında durmuyoruz aksine dışlıyoruz (ülkenin başında kim varsa hepsi aynıydı farksız) kimsenin vatanı milleti düşündüğü falan yok. Askerlerimiz şehit oluyor kaç kişi adını biliyor? Kaç kişi neler çekip asker yaşına kadar nasıl geldiğini biliyor? Söyleyeyim sıfır. Sadece haberini dinliyor üzülüyor kanal değiştiriyor güldür güldür izleyip gülüyor eğleniyor. Unutulup gidiliyor bizim milletimiz bu yüzden kötü bu yüzden *****. Unutup gidiyoruz her yapılanı iyiliğide kötülüğüde 1 iyilik tüm kötülükleri 1 kötülük tüm iyilikleri öldürebiliyor ama umuyorum ki bizler yeni nesil olarak daha barışçıl ve daha fazla eşitlik için her şeyi paylaşacağımız güzel bir nesiliz ve yine umuyorum ki her şeyi biz düzelticez ...

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Hanginizin cebinde Vestel telefon var arkadaşlar? Hanginizin evinde Vestel televizyon var. Hanginiz bu zamana kadar "TÜRK" markalarına yoğunluk verdiniz de kendinizde bu tarz konuşma hakkını buluyorsunuz? TOGG geliyor. Geleceğe yatırım bir araba. Hala benzinle çalışan külüstürlere mi yatırım yapılsın istiyorsunuz? Bu zamana kadar yapmamışızmışız. Bundan sonra da yapamazmışızmışız. Zaten sen böyle düşündüğün için hiçbir gelişme yok. Daha fazla uzun uzun yazabilirim ama vaktim yok. Lütfen önce düşüncelerinizi, sonra davranışlarınızı geliştirin.

Bergee

80+ Silver
Hanginizin cebinde Vestel telefon var arkadaşlar? Hanginizin evinde Vestel televizyon var. Hanginiz bu zamana kadar "TÜRK" markalarına yoğunluk verdiniz de kendinizde bu tarz konuşma hakkını buluyorsunuz? TOGG geliyor. Geleceğe yatırım bir araba. Hala benzinle çalışan külüstürlere mi yatırım yapılsın istiyorsunuz? Bu zamana kadar yapmamışızmışız. Bundan sonra da yapamazmışızmışız. Zaten sen böyle düşündüğün için hiçbir gelişme yok. Daha fazla uzun uzun yazabilirim ama vaktim yok. Lütfen önce düşüncelerinizi, sonra davranışlarınızı geliştirin.
Valla hocam televizyonumuz vestel :D

Emirsbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emirhan Söbüoğlu
Arkadaşlar onları alanlar da var asıl onlara o fiyatı verene laf söylemek lazım ama adam bunun hastası yani yapacak bir şey yok 50k km de ise gerçekten o araba o parayı alır ama çürümüş bitmiş arabalara 20-30-40k isteyenlere laf söylemek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,280
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom