Neler Yeni

Şaka gibi fiyatlar?! Artık buna dur demeliyiz!!!

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
İstediği fiyata mı :D Kanka o zaman bende oturduğumuz evin değeri 300 ise 500 e koyayım sonra benden bir başkası görüp bunun ev 500 ediyorsa benim 700 eder deyip kendi evinin değeri aslında 400 iken 700 e koyar böyle böyle o ona bu buna baka baka fiyatlar git gide büyüyor işte.
Evet istediği fiyata. Yazılı bir kural var mı bunun için?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
İşte bu yüzden kaybediyoruz ve bu yüzden ülkemden nefret edecek duruma kadar kaldım! Evlenmek hayaldi, şimdi artık rüyalarda bile zor görüyoruz :D
Bu yüzden nefret edeceksen ne biliyim 😀

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Kendi paramızın değerini kendimiz düşürüyoruz. 1₺ şuanda kura bakarsak bi 25 kuruş falan.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
3 gündür vw fiyat güncellemesini bekliyorum inşallah golf fiyatlarında artış olmaz.Senenin başında 1.5TSI'lık golflar 160-170k iken şimdi 300-350klara çıkmış :(((

Bergee

80+ Silver
Bu yüzden nefret edeceksen ne bilim 😀
Niye etmeyeyim kardeşim? Benim bir geleceğim var mı bu ülkede? Ev almaya kalksam aynı sorun araba almaya kalksam aynı sorun evlenmeye kalksam aynı sorun? Ne yapmam gerekiyordu zengin bir babanın oğlu mu olmam gerekiyordu bu saydıklarımı yapabilmek için? 15 yaşımdan beri deli gibi çalışıyorum arabam vardı sattık daha da almadık? Ben bu kadar deli gibi çalışıp bir b*k yapamıyorsam kusura bakmada sevilecek bir yanı kalmıyor bu ülkeyi... Bilgisayar bile toplarken f/p ürün bakıyoruz!!!!!!!!!

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
(Her ürünün) 2. el piyasasın yüksek olmasının sebebi şudur. Mesela benim 2000 model bir Tofaş'ım var onu satmak istiyorum onun için 2. el olarak ne kadara satıldığına bakıyorum ve 17.000 TL lik bir ilan görüyorum diyorum bu adam bu arabayı 17.000 TL ye satıyorsa ben 20.000 TL ye satarım ve 20.000 TL ye internete yüklüyorum başka birisi benim arabayı 20.000 TL de görünce o da 22.000 TL ye koyuyor ve bu böyle devam ediyor sonra ucuz olanlar satılınca yüksek fiyatlılar kalıyor o nedenlede piyasa pahalanıyor.
Bu da ülkenin %75'de düşünmek için kullandığımız organdan olmadığının kanıtı.

Bergee

80+ Silver

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Niye etmeyeyim kardeşim? Benim bir geleceğim var mı bu ülkede? Ev almaya kalksam aynı sorun araba almaya kalksam aynı sorun evlenmeye kalksam aynı sorun? Ne yapmam gerekiyordu zengin bir babanın oğlu mu olmam gerekiyordu bu saydıklarımı yapabilmek için? 15 yaşımdan beri deli gibi çalışıyorum arabam vardı sattık daha da almadık? Ben bu kadar deli gibi çalışıp bir b*k yapamıyorsam kusura bakmada sevilecek bir yanı kalmıyor bu ülkeyi... Bilgisayar bile toplarken f/p ürün bakıyoruz!!!!!!!!!

İzle bu videoyu .başları geçebilirsiniz.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
O zaman bende nostaljiyim satıyorum ulan kendimi 23 yaşındayım böbreklerim akciğerlerim temiz nostalji hastaları iletişime geçsin :D :D
:D normal fiyatına bak 5 katına sat 23 sene çok

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Eskiden bu fiyatlara kalite araçlar alabiliyorduk ne ara Bi tofaş 60K oldu

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
Adam haklı daha üniversitem bitmedi ama bittiğinde eğerki yurtdışına gitme fırsatım olursa direkt gideceğim.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
dadadadasda.png

Top Bottom