Neler Yeni

Şaka gibi fiyatlar?! Artık buna dur demeliyiz!!!

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bak ben ne dedim bu saatten sonra dedim.Bu saatten sonra benim 12-15 saat çalışmam ile ülke kalkınacaksa senin refah seviyen yükselikce 20 saat çalışayım ama 100 senedir olmayan şey benimle olmayacak gibi duruyor ve bu da benim inancımı yitirmeme sebep oluyor.
Tartışmaya devam etmek istemiyorum kendi düşüncen ama yanlış düşünüyorsun.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
Hanginizin cebinde Vestel telefon var arkadaşlar? Hanginizin evinde Vestel televizyon var. Hanginiz bu zamana kadar "TÜRK" markalarına yoğunluk verdiniz de kendinizde bu tarz konuşma hakkını buluyorsunuz? TOGG geliyor. Geleceğe yatırım bir araba. Hala benzinle çalışan külüstürlere mi yatırım yapılsın istiyorsunuz? Bu zamana kadar yapmamışızmışız. Bundan sonra da yapamazmışızmışız. Zaten sen böyle düşündüğün için hiçbir gelişme yok. Daha fazla uzun uzun yazabilirim ama vaktim yok. Lütfen önce düşüncelerinizi, sonra davranışlarınızı geliştirin.
Cebimde vestel telefon niye olsun kardeşim ahahaha :D 3310 ondan daha iyi gidip de vestel mi kullanayım apple kullanırım tabii ki.Vestel gitsin xiaomi huawei gibi telefonlar çıkarsın gidip vestel kullanıyım boş duyar kasma.

Bergee

80+ Silver
Arkadaşlar onları alanlar da var asıl onlara o fiyatı verene laf söylemek lazım ama adam bunun hastası yani yapacak bir şey yok 50k km de ise gerçekten o araba o parayı alır ama çürümüş bitmiş arabalara 20-30-40k isteyenlere laf söylemek lazım
50k her ne olursa olsun etmez bu arada 20 senelik arabanın nesi nostalji yahu :D

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Çünkü biz üretmiyoruz hep tüketiyoruz. Üretenlerin arkasında durmuyoruz aksine dışlıyoruz (ülkenin başında kim varsa hepsi aynıydı farksız) kimsenin vatanı milleti düşündüğü falan yok. Askerlerimiz şehit oluyor kaç kişi adını biliyor? Kaç kişi neler çekip asker yaşına kadar nasıl geldiğini biliyor? Söyleyeyim sıfır. Sadece haberini dinliyor üzülüyor kanal değiştiriyor güldür güldür izleyip gülüyor eğleniyor. Unutulup gidiliyor bizim milletimiz bu yüzden kötü bu yüzden *****. Unutup gidiyoruz her yapılanı iyiliğide kötülüğüde 1 iyilik tüm kötülükleri 1 kötülük tüm iyilikleri öldürebiliyor ama umuyorum ki bizler yeni nesil olarak daha barışçıl ve daha fazla eşitlik için her şeyi paylaşacağımız güzel bir nesiliz ve yine umuyorum ki her şeyi biz düzelticez ...
Haklısınız umarım.

Bergee

80+ Silver
Tartışmaya devam etmek istemiyorum gidip abddeki adamlara hizmet edebilirsin kendi düşüncen ama yanlış düşünüyorsun.
abd ile ne alakası var hocam :D konuştukça batıyorsunuz.

Emirsbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emirhan Söbüoğlu
50k her ne olursa olsun etmez bu arada 20 senelik arabanın nesi nostalji yahu :D
Kanka ona bişey diyemezsin adamın parası var çocukluğunda görmüştür herkes bayiden çıkarıyor vs veya gençliğinde zorluk çekmiştir binememiştir içinde heves vardır e çok paran varsa da az km alıp tertemiz binmek istersin şimdi çoğu çok arabası olan insanların garajında bir tane de düşük km Tofaş var arada binmelik

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
abd ile ne alakası var hocam :D konuştukça batıyorsunuz.
Anlatamadım arkadaşa abd'ye ve ya başka ülkeye hizmet etmek için can atmıyorum.Sadece ben onlara hizmet ettiğimde bana değerimi veriyolar ve bu yüzden oralarda çalışma ihtiyacı duyuyorum.Türkiyede aynı koşullarda olsam Türkiye bırakılır mı hiç cennet gibi ülke.

Bergee

80+ Silver
hocam örnek verdim en çok gidilmek istenilen ülkelerden biri diye.
Neyse hocam burada zaten birbirimizi yemenin bir mantığı yok onlar kazanıyor biz kaybediyoruz :D Arkadaşlıklarıda kaybetmeyelim gerek yok paradan daha mühim olan şey budur bu yüzden bu zamana kadar gelebildik :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlatamadım arkadaşa abd'ye ve ya başka ülkeye hizmet etmek için can atmıyorum.Sadece ben onlara hizmet ettiğimde bana değerimi veriyolar ve bu yüzden oralarda çalışma ihtiyacı duyuyorum.Türkiyede aynı koşullarda olsam Türkiye bırakılır mı hiç cennet gibi ülke.
Turkiye cennet cennet suriden geldi ben nargile oh mis :D :D

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

öyle dolaşıyordum araba almayı düşünüyorum honda civic araştırıyorken dur la dedim bu şahin fiyatları ne durumda bakayım dedim. Adam nostalji diye şahini koyduğu fiyata bak :D
Allahım asalaklarla dolu bir ülkede yaşıyorum ve bunu gerçekten isteyen bu parayı verebilecek beyinsiz sürüsü insanlar tanıyorum! bu zihniyet gitmedikçe bu araba fiyatları ne iner ne de yerinde sayar artmaya devam edecek ... 10 TL olan araba en kötü 20 TL olmuş. Bazılarıda ülkeyi savunuyor neymiş vatanmış milletmiş :D kardeşim vatanını düdükleyen adamdan ne hayır gelir ya nesini savunacaksın bunların? savunulur haklı kılınır bir yanı yok anladın mı? bunlar kötü niyetli insanlar bunlar paranın köpeği olmuş insanlar ve bunlara bir el atılmadan bu piyasadan bir cacık olmaz. Allah aşkına şunlara prim vermeyin tiplere baksanıza! gençliğimizle oynuyorlar başka hiçbir şey yapmıyorlar bir araba almak bu kadar pahalı olmamalı yurt dışında 1 maaş ile araba alınabiliyor bizim ülkemizde neden olmasın? niçin olmasın?! almak zorunda değiliz kimse şu 2. el piyasasında bir hareketlilik yapmasın 1 sene boyunca görün fiyatlar nasıl düşüyor ama biz millet olarak fakirik fakirik deyip kapısının önünde 2 arabası olan milletiz ne yazık ki... altına giymeye donu yok atla gider şeye yani.
2018'de 8.50₺ olan diş macunu şuan 44.50₺ oldu. Önce ufaklardan başlayalım dur demeye :)

Bergee

80+ Silver
2018'de 8.50₺ olan diş macunu şuan 44.50₺ oldu. Önce ufaklardan başlayalım dur demeye :)
Harbiden ya :D Yağ aldığında babam özel halılar serip öyle sokuyoruz yağ ile birlikte babamı :D :D

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
istediği fiyata satabilir.
Adam haklı kızgın atmayın dinen istedikleri fiyata satabilirler çünkü insan araba almadan da yaşayabilir temel ihtiyaç değildir dinen bir sakınca olmadığı için fiyatlar böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,281
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom