Neler Yeni

🟢 Şaka Gibi Olay 3 $ Dolara FPS Satın Alıyoruz 🟢

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
crackli oyunlarda işe yarıyor mu

bugter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Burak
Aynen öyle hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs'de açmanı tavsiye etmiyorum sebebini yukarıda yazmışlar ki keza bende belirttim. FPS oyunlarında kullanmanızı önermem bu tarz teknoloji ve uygulamaları, gecikme, hızlı görüntülerde bozulma ve bazı takılma sorunları yaşatır.
O zaman benim için önemi yok triple a oyunları konsolda oynuyorum zaten, üzdü.

Gif Man

80+ Gold
Csgo da kesinlikle çalışmıyor ve deneme. Adamlar ekran kaydedicileri bile yasakladı.

Orijinal oyun ile aynı iş.
Öyle İse Güzel Olmuş .

Bencede FPS Oyunlarında Denenmemeli AMD Anti Lag Yüzünden CS2 Banlanıyordu Mesela .

Deepnise

80+
Biraz daha gelişmesini bekleyeceğim şimdilik, eksi tarafları var biraz. Genel olarak 2k ultra ayarlarda 45-60 fps alamayacağım oyun olmadığı için gerekli görmüyorum çok. İleride kullanmayı düşünürüm tabi.

Eski ekran kartları için çok güzel bir uygulama tabi.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
Bu uygulamayı 1 aydan fazladır kullanıyorum ve işe yaramıyor diyenler bilmiyor. Emulatörde oyun oynuyorsanız oyunlar 30 veya 60 kilitli oluyor genelde. Bu açıdan çok işe yarıyor. Hem görüntüyü iyileştirip hem de fps i 2 ye katlıyor. Emu hariç mafia 1, elden ring gibi pc de 60 fps kilitli oyunlarda fps i direkt 120 ye çıkartıyor. Uygulamayı verimli kullanmak için fps i 30 45 60 120 gibi fps değerlerine sabitlemeniz lazım.
crackli oyunlarda işe yarıyor mu
Evet yarıyor bizzat denedim

Gif Man

80+ Gold
Bu uygulamayı 1 aydan fazladır kullanıyorum ve işe yaramıyor diyenler bilmiyor. Emulatörde oyun oynuyorsanız oyunlar 30 veya 60 kilitli oluyor genelde. Bu açıdan çok işe yarıyor. Hem görüntüyü iyileştirip hem de fps i 2 ye katlıyor. Emu hariç mafia 1, elden ring gibi pc de 60 fps kilitli oyunlarda fps i direkt 120 ye çıkartıyor. Uygulamayı verimli kullanmak için fps i 30 45 60 120 gibi fps değerlerine sabitlemeniz lazım.

Evet yarıyor bizzat denedim
GTX 760 4GB'de Çalışır Mı Acaba :D

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Birkaç ayar ile kardeşimin apu laptop'unda denedim çok kötüydü gecikmeden ve kalite kaybından dolayı oyun oynanmıyordu sanırım en kötü 60+ fps almak lazım :unsure:

Top Bottom