Paramı vermedilerBu yoruma katılıyorum
Benim deParamı vermediler
ama bu vodafonetrendyoldan bir ürün aldım. Ürün fiyatı hatalıydı 2 saat sonra bir numara arayıp ibandan ödeme istedi ve o numara türkiyedeki trendyol müşteri hizmetlerinin numarasının sonuna 1 tane 0 eklenmiş şekildeydi. Yani gösteriliyor. ayrıca arayan kişi de panelden tüm bilgilerini görüp doğrulatıyor kendinize.
Paran geldimiBenim de
+913 ₺ provizyona giemişParan geldimi
İptale düşer hocam+913 ₺ provizyona giemiş
Uğraşmakta bir şey yok ya bi dilekçe veriyon. Ben ilk defa sinirlenip thhden tost makinemi aldım 1 sene önce 899TL idi yine 899tlye aldımthh ile alınabilir aslında da uğraşılır mı bilemedim.
Burada herkes spigenden ürün almadığı halde şikayetvar'a yazıp 1000tl kupon aldı, bunu geçtim şikayet edenlerde ürünleri yanlış fiyattan aldılar ben neden etmeyeyim? ayrıca sanki sadece ben boş beleş için rahatsız ediyorum thh'yi başvururum haklıysam gelir değilse gelmez yapacak bir şey yok kasma bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakalım ilerleme olursa buradan bilgi veririm hiç sanmıyorum ama
Alıntıyı görüntüle
Thh başvur boşa beklersin
Ulan 4000 TL'lik ürün adama maliyeti en az 2700 TL artı buna birde vergi, kar, eleman gideri bir çok gider ekle. Adam ürünü satarken dikkatsizlik edip 950 TL yazmış olabilir senin bu ürünü alırken niyetin belli 3 Tane almışsın 950 TL'den alıp 3000-4000 Aralığında satmak. Ha adam eyvallah der gönderir, ama ürünü göndermemek en doğal hakkı sen satıcı olsan gönderir misin ki? Boş boş iş yapıyorsunuz artı olarak THH'yi meşgul ediyorsunuz.
Eee yani ne oldu şimdiBeyler konuyu hortlatıyorum, Thh'ye bildireceğimi söylemiştim. Sonuç şimdi elime geldi haber vermek istedim
Alıntıyı görüntüle
900tl verip 2.7k mı aldnız ben mi yanlış okuyomBeyler konuyu hortlatıyorum, Thh'ye bildireceğimi söylemiştim. Sonuç şimdi elime geldi haber vermek istedim
Alıntıyı görüntüle
2.7 almış değil de 2.7lik ürünü almaya hak kazanmış anladığım kadarıyla.900tl verip 2.7k mı aldnız ben mi yanlış okuyom
Hayırlı olsun hocam bu arada, sürecin tarihçe kısmını atar mısınız hangi aşama ne kadar sürüyor bilgi sahibi olalım.Beyler konuyu hortlatıyorum, Thh'ye bildireceğimi söylemiştim. Sonuç şimdi elime geldi haber vermek istedim
Alıntıyı görüntüle