Neden dandik olsun ben kullanıyorum memnunumPhilips one blade ama dandik biraz ve kutu içeriğinde hiçbirşey yok.
500 600 TL'ye öneriniz var mı philips braun da bakabilirimNeden dandik olsun ben kullanıyorum memnunum
Benimkisi bir yere düştü başlığı kırıldı başlığı hele çok pahalı ama gövde kısmı sağlam hissettiriyor o konuda sıkıntı yok. Başlığı ucuz olsa sıkıntı değilde gereksiz pahalı.Neden dandik olsun ben kullanıyorum memnunum
braun ve philips için neden dandik dediniz ve tüm modellerini mi kapsıyor?Powertec isini gorur, braun veya philips'in dandik aletlerinden alma.
Bu makineyi 3 aydır kullanıyorum. Burun kılı alma aparatından verim alamadım sadece o da belki kullanımını tam bilmiyorum diyedir. Onun dışında neredeyse jiletle aldığım kadar sıfır alıyor sıfır başlığı ile. Sakalımı keserken de numaralı olarak güzel kesiyor saç için kullanmadım. Genel anlamda memnunum keşke şusu busu olsa diyeceğim öyle pekte bir şey yok.Sıfır veya sıfıra en yakın şekilde tıraş oluyorum, sakal ve vücut için bir makine öneriniz var mı? Powertec TR758 düşünüyorum ama başka seçeneklere de açığım.
Bütçe 500-600TL
göz atacağımBu makineyi 3 aydır kullanıyorum. Burun kılı alma aparatından verim alamadım sadece o da belki kullanımını tam bilmiyorum diyedir. Onun dışında neredeyse jiletle aldığım kadar sıfır alıyor sıfır başlığı ile. Sakalımı keserken de numaralı olarak güzel kesiyor saç için kullanmadım. Genel anlamda memnunum keşke şusu busu olsa diyeceğim öyle pekte bir şey yok.
ense, sakal ve bacak için kullanılabilir değil mi? söylediğim 3 bölgeyi de sıfıra yakın şekilde tıraş etmek istiyorum. bıçaklarında herhangi bir sorun yaşadın mı kıl sıkışması çekmesi vesaire ne deniyorsa ve darbe yara falan oluşturdu mu?Powertec TR758 ben memnunum aşırı memnunum hem de bi süredir de kullanıyorum berberimin tavsiyesi üzerine almıştım. Soruların varsa sorabilirsin.