Neler Yeni

Sakal ve Vücut için Tıraş Makinesi Önerisi

coldplay

80+ Bronze
Sıfır veya sıfıra en yakın şekilde tıraş oluyorum, sakal ve vücut için bir makine öneriniz var mı? Powertec TR758 düşünüyorum ama başka seçeneklere de açığım.

Bütçe 500-600TL

Yasin Çınar

80+ Bronze
Philips one blade ama dandik biraz ve kutu içeriğinde hiçbirşey yok.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Yasin Çınar

80+ Bronze
Neden dandik olsun ben kullanıyorum memnunum
Benimkisi bir yere düştü başlığı kırıldı başlığı hele çok pahalı ama gövde kısmı sağlam hissettiriyor o konuda sıkıntı yok. Başlığı ucuz olsa sıkıntı değilde gereksiz pahalı.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
TR 758

Thadox

80+ Bronze
Sıfır veya sıfıra en yakın şekilde tıraş oluyorum, sakal ve vücut için bir makine öneriniz var mı? Powertec TR758 düşünüyorum ama başka seçeneklere de açığım.

Bütçe 500-600TL
Bu makineyi 3 aydır kullanıyorum. Burun kılı alma aparatından verim alamadım sadece o da belki kullanımını tam bilmiyorum diyedir. Onun dışında neredeyse jiletle aldığım kadar sıfır alıyor sıfır başlığı ile. Sakalımı keserken de numaralı olarak güzel kesiyor saç için kullanmadım. Genel anlamda memnunum keşke şusu busu olsa diyeceğim öyle pekte bir şey yok.

coldplay

80+ Bronze
Bu makineyi 3 aydır kullanıyorum. Burun kılı alma aparatından verim alamadım sadece o da belki kullanımını tam bilmiyorum diyedir. Onun dışında neredeyse jiletle aldığım kadar sıfır alıyor sıfır başlığı ile. Sakalımı keserken de numaralı olarak güzel kesiyor saç için kullanmadım. Genel anlamda memnunum keşke şusu busu olsa diyeceğim öyle pekte bir şey yok.
göz atacağım

Son düzenleme:

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Powertec TR758 ben memnunum aşırı memnunum hem de bi süredir de kullanıyorum berberimin tavsiyesi üzerine almıştım. Soruların varsa sorabilirsin.

coldplay

80+ Bronze
Powertec TR758 ben memnunum aşırı memnunum hem de bi süredir de kullanıyorum berberimin tavsiyesi üzerine almıştım. Soruların varsa sorabilirsin.
ense, sakal ve bacak için kullanılabilir değil mi? söylediğim 3 bölgeyi de sıfıra yakın şekilde tıraş etmek istiyorum. bıçaklarında herhangi bir sorun yaşadın mı kıl sıkışması çekmesi vesaire ne deniyorsa ve darbe yara falan oluşturdu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,324
Üyeler
168,279
Son üye
Hazardbert
Top Bottom