Neler Yeni

Sakallarım saçma sapan şekilde çıkıyor.

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
Merhaba nereye sorsam bilemedim o yüzden buraya sorayım dedim.

Yaşım 19 ve sakallarımdan hoşlanmıyorum direk sakal sevmediğimden 5-6 ay önce sakallarımı her gün neredeyse salaklık edip düzeltmeye başladım ve philips one blade kullanıyorum. Bunu yaptığımdan dolayı sakallarım saçma sapan orantısız ve şekilsiz çıkmaya başladı özellikle çene bölgemde çıkmaması gereken yer de çıktığı oluyor çok sertler ve hoşuma gitmiyor. Biliyorum salağım ama eskiden jilet kullanırken bile daha mutluydum sakallarımdan şuan artık saçma sapan çıkmasından dolayı bırakamıyorum da bundan nasıl kurtulurum yüzüm tahriş ve sivilce de oluyor hep. 😔

Yani sizce ne yapmalıyım bırakıyım biraz dursun sonra keseyim yüzüm dinlensin düzelir mi veya başka bir yolunu bulabilir miyim çünkü gerçekten yoruldum bundan.

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buray
Bekle biraz sabret saçma sapan da çıksa tamamen çıktığını görünce vur jileti

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Teknoloji
Hormonları bozuk, mağra adamı vardı okulda 17 yaşında kıl yumağı gibiydi, sırtı kıl içindeydi. Bende 24 yaşıma kadar doğru düzgün sakal çıkmadı, şimdilerde normal. İlerleyen zamanlarda düzelir

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,382
İsim
Mert Metshi
fotograf var mi

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
HBE
Çene bölgesi her zaman daha sert kıllarla kapalıdır. Bu saçma sapan olduğunu göstermez.

Bir abi tavsiyesi; makinen güzel, takılma çok şekline şukuluna. Sana en yakışan oldupunu düşündüğün (top sakal hariç) bir model belirle ve o şekilde kesmeye devam et. Ha eğer sivilce oluyorsa tahriş mevcutsa tersine kesiyorsun demektir. Her erkekte olmasa da bazen kıllarıj uzama yönü farklı olabilir. Bunları öğrendiğinde daha rahat bir traş deneyimi yaşayacaksın.

Kısaca kılların uzama yönünde traş ol, gerekmiyorsa jilet vurma one blade yeterli.

Top Bottom