Neler Yeni

Şakaysa komik değilse daha komik 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
Çoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların dalga geçer gibi yazdığı şey;

Ekler

• 1732477734985.png
    1732477734985.png
    86.4 KB · Hit: 150

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,082
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aha bende diyodum bugün bir sorun var kimse Technopat'a sallamadı, gün bitmeden geldi o konu artık rahat uyuyabilirim evet kardeşim technopat çok kötü bilgilendirme için teşekkürler 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Fettah Özalp
13 yaşında bebeyken format nasıl atılır diye sormuştum, noktalama işaretlerinden 22 yıl ip ban yedim, aynı cihazdan vpn ile felan denedim banın süresi 25 e felan yükseldi heralde, desteğe yazdım acıyıp birazını sildiler 20 felan olud heralde. ama ne zaman denersem üstüne biniyor bende anlayamadım. amacım kötülemek değil kanıtlaya bilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 yaşında bebeyken format nasıl atılır diye sormuştum, noktalama işaretlerinden 22 yıl ip ban yedim, aynı cihazdan vpn ile felan denedim banın süresi 25 e felan yükseldi heralde, desteğe yazdım acıyıp birazını sildiler 20 felan olud heralde. ama ne zaman denersem üstüne biniyor bende anlayamadım. amacım kötülemek değil kanıtlaya bilirim.
@Margot Robbie haklıyız ama

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
Çoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların dalga geçer gibi yazdığı şey;
kasmayın bu kadar yapacak bişey yok.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Ben güç kaynağına guc kaynagı yazıp ban yediğim günden beri girmiyorum :DGençleştim resmen bu kadarmı farkeder

Hanaz

80+ Gold
. Koymadın seni 3 yıl banlıyorum

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İşte gerçekten sınava da hazırlıyorlar. Noktalama işaretleri de Türkçe sınavlarında çıkabiliyor.

İşin şakası bir yana imla hatası kötü bir anlama neden olmadıysa bir imla hatası dert edilmemeli abartılmadıkça . Dilekçe vb. de yazmıyorsun zaten.

Top Bottom