Selamlar ablam birkaç gün önce deniz yolu ile sakız adasına gitti. Oradan PS5 Pro getirmesini isteyecegim fakat deniz yolu ile gittigi icin sakız adasından tax free işlemleri nasıl oluyor? R tax free almak mümkün mü? Aydınlatırsanız sevinirim.
Selamlar ablam birkaç gün önce deniz yolu ile sakız adasına gitti. Oradan PS5 Pro getirmesini isteyecegim fakat deniz yolu ile gittigi icin sakız adasından tax free işlemleri nasıl oluyor? R tax free almak mümkün mü? Aydınlatırsanız sevinirim.
chios adası olarak geçiyor yunan adası hocamSakız Adası ne la ?
hocam 5 pro ve extra 1 adet chroma pearl kol 32 bin civari sanirsam dediginiz gibi bir fiyat ithalatçı garantili bulamadım emin misiniz o fiyattanSon zamlardan sonra PS5 Pro'yu dışarıdan alman ne kadar kazandıracak? Örneğin yurtiçinde 38 bin TL'ye PS5 Pro bulabilirsin. Sıfır ve ithalatçı garantili.
hocam bu ürün daha mantıklıymıs herhangi bir arıza durumunda direkt trendyol üzerinden garantiye verebiliyorum değil mi![]()
Sony Playstation 5 Pro 2TB (ithalatci garantili) - Fiyatı, Yorumları
Sony Playstation 5 Pro 2TB (ithalatci garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
chios adası olarak geçiyor yunan adası hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 5 pro ve extra 1 adet chroma pearl kol 32 bin civari sanirsam dediginiz gibi bir fiyat ithalatçı garantili bulamadım emin misiniz o fiyattan