Neler Yeni

Salı günü teorik (yazılı) ehliyet sınavım var ve hiçbir şey bilmiyorum?

NightWish2434

80+ Silver
youtube çıkmış sorular diye yaz.bir kanal her hafta video paylaşıyor.8-10 videosunu izlesen 80 üstü alırsın.
Kadın bi hoca var çıkacak 50 soru diye paylaşıyor o galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen de benim gibi kimliğini hastanede unutup sınav günü kapının önünde farketme yeter gerisi kolay fksmxmevkekv
Kimlik unutmam da kimlik cüzdanda cüzdanı da almıyorlarmıs o heyecanla cüzdanla birlikte kimliği de evde bırakırsam yaşarım galiba :D

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Kadın bi hoca var çıkacak 50 soru diye paylaşıyor o galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimlik unutmam da kimlik cüzdanda cüzdanı da almıyorlarmıs o heyecanla cüzdanla birlikte kimliği de evde bırakırsam yaşarım galiba :D
Ben anlamam kardeşim ben uyarımı yaptım sana 😂

bwNN

80+ Silver
Çoğu mantık sorusu değildi benim girdiğim de bu arada. Çoğu bilgi sorusuydu son saatler calistim soru çözdüm 90 aldim

NightWish2434

80+ Silver
Çoğu mantık sorusu değildi benim girdiğim de bu arada. Çoğu bilgi sorusuydu son saatler calistim soru çözdüm 90 aldim
Animasyonlu sorular nelerle ilgiliydi

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Acayip fazla çıkmış soru çöz bu saatten sonra birde en çok soru sorulan konulari tekrar et ( araba ve a2 motosiklet ehliyeti sahibiyim)

kiche71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Abdullah
youtube da bi bayan hoca vardı, hızlı hızlı soru çözüyor. onun 1-2 videosunu izle. hafif de trafiğe aşinaysan geçersin

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Furkan Demir
Play Store veya App Store'da geyikli bi ehliyet sınavı uygulaması var oradaki soruları çöz yeter. :D

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Sınav çokmu zor ne yapmalıyım
çıkmış soruların olduğu aplikasyonlar var test sınavlar var onları çöz sağlık sorularında göğüse cisip saplanması, rentek manevrası, itfaiyeci pozisyonunu bil. bilinç kontrol seviyelerini bil. diğer sorular basit ders dinlediysen yaparsın

NightWish2434

80+ Silver
çıkmış soruların olduğu aplikasyonlar var test sınavlar var onları çöz sağlık sorularında göğüse cisip saplanması, rentek manevrası, itfaiyeci pozisyonunu bil. bilinç kontrol seviyelerini bil. diğer sorular basit ders dinlediysen yaparsın
Bi uygulaması var kursun onu indirdim bugün dersleri testleri var birkaç test çözüp hatalarım olan yerleri derste dinleyeceğim bazı manevralar var heimlich rentek onlarida ezberlersem kolay gibi

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Bi uygulaması var kursun onu indirdim bugün dersleri testleri var birkaç test çözüp hatalarım olan yerleri derste dinleyeceğim bazı manevralar var heimlich rentek onlarida ezberlersem kolay gibi
Ben 2 deneme çözdüm girdim geçtim dediğim sorular çıkıyor genelde

Top Bottom