AGUMBA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,092
Sen de benim gibi kimliğini hastanede unutup sınav günü kapının önünde farketme yeter gerisi kolay fksmxmevkekvSınav çokmu zor ne yapmalıyım
Sen de benim gibi kimliğini hastanede unutup sınav günü kapının önünde farketme yeter gerisi kolay fksmxmevkekvSınav çokmu zor ne yapmalıyım
Kadın bi hoca var çıkacak 50 soru diye paylaşıyor o galibayoutube çıkmış sorular diye yaz.bir kanal her hafta video paylaşıyor.8-10 videosunu izlesen 80 üstü alırsın.
Kimlik unutmam da kimlik cüzdanda cüzdanı da almıyorlarmıs o heyecanla cüzdanla birlikte kimliği de evde bırakırsam yaşarım galibaSen de benim gibi kimliğini hastanede unutup sınav günü kapının önünde farketme yeter gerisi kolay fksmxmevkekv
Ben anlamam kardeşim ben uyarımı yaptım sanaKadın bi hoca var çıkacak 50 soru diye paylaşıyor o galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kimlik unutmam da kimlik cüzdanda cüzdanı da almıyorlarmıs o heyecanla cüzdanla birlikte kimliği de evde bırakırsam yaşarım galiba![]()
Animasyonlu sorular nelerle ilgiliydiÇoğu mantık sorusu değildi benim girdiğim de bu arada. Çoğu bilgi sorusuydu son saatler calistim soru çözdüm 90 aldim
çıkmış soruların olduğu aplikasyonlar var test sınavlar var onları çöz sağlık sorularında göğüse cisip saplanması, rentek manevrası, itfaiyeci pozisyonunu bil. bilinç kontrol seviyelerini bil. diğer sorular basit ders dinlediysen yaparsınSınav çokmu zor ne yapmalıyım
Bi uygulaması var kursun onu indirdim bugün dersleri testleri var birkaç test çözüp hatalarım olan yerleri derste dinleyeceğim bazı manevralar var heimlich rentek onlarida ezberlersem kolay gibiçıkmış soruların olduğu aplikasyonlar var test sınavlar var onları çöz sağlık sorularında göğüse cisip saplanması, rentek manevrası, itfaiyeci pozisyonunu bil. bilinç kontrol seviyelerini bil. diğer sorular basit ders dinlediysen yaparsın
Valla hocam ya 1 ya 2 vardı ben de ama hatirlamiyorum zor değildi oAnimasyonlu sorular nelerle ilgiliydi
Ben 2 deneme çözdüm girdim geçtim dediğim sorular çıkıyor geneldeBi uygulaması var kursun onu indirdim bugün dersleri testleri var birkaç test çözüp hatalarım olan yerleri derste dinleyeceğim bazı manevralar var heimlich rentek onlarida ezberlersem kolay gibi