keremast
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 858
- İsim
- okr
Arkadaşlar merhaba fitness camiasına girişim tutsanız 1 ay olmuştur. bu 1 ayı çok güzel bir şekilde geçirdim ve çoğu kişinin 3-4 ayda yapacağını 1 ayda yaptım buna genetik, beslenme ve çalışma bağlıdır. 2 saat idman yapıyorum ve ben bundan verim alıyorum herkesin vücut yapısı farklıdır bildiğiniz gibi. konumuza geri dönersek, spora başladığım 1-2 hafta hoca ile pek iletişimim olmadı. bir şeyleri kendim yapmayı öğrendim ve bu böyle devam etti. ara sıra salondaki abilerimden de bilgi aldım. ve bir gün salondan çıkarken hoca yüzüme bakarak sen spor yapmasını bilmiyorsun 2 saat antreman neyine senin beslenmen bile yok diyerek dalga geçer bir şekilde benimle konuştu. ilk zaman takmadım fakat bu bir değil iki değil (hoca bayan) susmaya devam ettim. üyeliğimin bitmesine 2 gün falan kalmış ve son idmanı atıyorum. ve aynı şeyleri tekrardan bana dalga geçermiş gibi anlattı ve artık canıma tak etti s*kerim sporunu diyerek çıktım bir daha da gitmedim gitmemde. anlayacağınız gibi spordan falan soğudum yaşadığım şehirde başka bir salona günlük gittim ve antremanda sürekli dediği şeyler aklıma geliyor sizce ne yapmalıyım? nasıl kafamdan silerim bu olayı?