Neler Yeni

salondaki hocanın spordan soğutması?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Arkadaşlar merhaba fitness camiasına girişim tutsanız 1 ay olmuştur. bu 1 ayı çok güzel bir şekilde geçirdim ve çoğu kişinin 3-4 ayda yapacağını 1 ayda yaptım buna genetik, beslenme ve çalışma bağlıdır. 2 saat idman yapıyorum ve ben bundan verim alıyorum herkesin vücut yapısı farklıdır bildiğiniz gibi. konumuza geri dönersek, spora başladığım 1-2 hafta hoca ile pek iletişimim olmadı. bir şeyleri kendim yapmayı öğrendim ve bu böyle devam etti. ara sıra salondaki abilerimden de bilgi aldım. ve bir gün salondan çıkarken hoca yüzüme bakarak sen spor yapmasını bilmiyorsun 2 saat antreman neyine senin beslenmen bile yok diyerek dalga geçer bir şekilde benimle konuştu. ilk zaman takmadım fakat bu bir değil iki değil (hoca bayan) susmaya devam ettim. üyeliğimin bitmesine 2 gün falan kalmış ve son idmanı atıyorum. ve aynı şeyleri tekrardan bana dalga geçermiş gibi anlattı ve artık canıma tak etti s*kerim sporunu diyerek çıktım bir daha da gitmedim gitmemde. anlayacağınız gibi spordan falan soğudum yaşadığım şehirde başka bir salona günlük gittim ve antremanda sürekli dediği şeyler aklıma geliyor sizce ne yapmalıyım? nasıl kafamdan silerim bu olayı?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Arkadaşlar merhaba fitness camiasına girişim tutsanız 1 ay olmuştur. bu 1 ayı çok güzel bir şekilde geçirdim ve çoğu kişinin 3-4 ayda yapacağını 1 ayda yaptım buna genetik, beslenme ve çalışma bağlıdır. 2 saat idman yapıyorum ve ben bundan verim alıyorum herkesin vücut yapısı farklıdır bildiğiniz gibi. konumuza geri dönersek, spora başladığım 1-2 hafta hoca ile pek iletişimim olmadı. bir şeyleri kendim yapmayı öğrendim ve bu böyle devam etti. ara sıra salondaki abilerimden de bilgi aldım. ve bir gün salondan çıkarken hoca yüzüme bakarak sen spor yapmasını bilmiyorsun 2 saat antreman neyine senin beslenmen bile yok diyerek dalga geçer bir şekilde benimle konuştu. ilk zaman takmadım fakat bu bir değil iki değil (hoca bayan) susmaya devam ettim. üyeliğimin bitmesine 2 gün falan kalmış ve son idmanı atıyorum. ve aynı şeyleri tekrardan bana dalga geçermiş gibi anlattı ve artık canıma tak etti s*kerim sporunu diyerek çıktım bir daha da gitmedim gitmemde. anlayacağınız gibi spordan falan soğudum yaşadığım şehirde başka bir salona günlük gittim ve antremanda sürekli dediği şeyler aklıma geliyor sizce ne yapmalıyım? nasıl kafamdan silerim bu olayı?
Sen niye bu adamların dediklerine göre kendini etkiliyon ki boş yapmış baya sen git adam gibi yap sporunu başka salonda sende hemen etkilendiğine göre spora pek gidesin yokmuş gitmemeye bahane arıyomuşsun

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen niye bu adamların dediklerine göre kendini etkiliyon ki boş yapmış baya sen git adam gibi yap sporunu başka salonda sende hemen etkilendiğine göre spora pek gidesin yokmuş gitmemeye bahane arıyomuşsun
bana böyle konuş ya ben bu spora belli yaşadığım şeyler yüzünden yazıldım. ve bu olayı çevremde kime anlattıysam acınası bir şekilde konuştular. teşekkürler dostum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Kafana takarsan unutamazsin zamanla gecer sen spor yapmaya zorla kendini 2 gündür geceleri birseyleri düşünmekten uyuyamiyorum ruyalarima giriyor ha bide 4 gun once arkadasim yanimda birsey yerken ağzını sapurdatti o seste aklimdan çıkmıyor uemek yerken yatarken aklima geliyor bende arkadasimdan sogudum bi tik

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
3-4 ayda yapılacak vücudu 1 ayda yapacak genetiğe ve azime sahipsen seni kimse yıldıramaz.
Kadına karşı çık. Kulaklığını tak sporunu yap. Umursama dostum.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4 ayda yapılacak vücudu 1 ayda yapacak genetiğe ve azime sahipsen seni kimse yıldıramaz.
Kadına karşı çık. Kulaklığını tak sporunu yap. Umursama dostum.
hepinize teşekkür ederim dostum yine eski olan motivasyonum yerine geldi. salon bakmaya gideceğim ve BASSSMAYA DEVAM ULAN!

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Büyük ihtimal egoist birine denk geldin hayatta hep karşına çıkacak bu tipler, umursamamayı öğrenirsin zamanla.

Senin iyiliğin için söylemem gerek, haklı olduğu bir nokta var 2 saat ağırlık çalışmak yeni başlayan birine uygun değil. İleride kalp, kas ve eklem sorunu yaşayabilirsin. Sevdiğim bir arkadaşımda kalp ritim bozukluğu oluştuğundan bende dikkat ederim bu konuya.

Bu 2 saat salonda geçen toplam süreyse ve 5-10 dk ısınma, bir kaç kas grubu çalıştırma, koşu bandı, bisiklet vb., duş ve hazırlanıp çıkmaysa normal kabul edilebilir.
Ancak 1.5-2 saat sadece ağırlıkla çalışabilmen ya yeterli ağırlığa girmediğini ya da kendini deli gibi zorladığını gösterir.

Yeni başlayanlar karma şekilde çok zorlamadan kas çalıştırılır. Bu hem biranda soğumayı engeller hem sakatlıkların önüne geçer. Yeni başlayan birinin kasları ham olduğundan hızlı pump yakalayıp irileştiği zannedilir. Vücut bir kaç ayda alıştığında gelişimin ne kadar yavaş olduğu anca anlaşılır. Kas inşa etmek kolay bir şey değil millet boşuna protein tozu, karbonhidrat tozu, aa hapı, vitaminler, steroid gibi ürünler kullanmıyor.

1 Aylık çalışmayla 3 4 aydır çalışanlara yetişebilirsin elbet ama bununda bir kaç açıklaması var. 3 4 Aydır çalışanların genetiğinde, beslenmesinde veya yaptığı sporda eksiği vardır.
Sağlığına zarar vermeden sporunu yapmalısın. Çok hızlı gelişiyorum diyip aşırı yükselirsen önümüzdeki aylarda moralin bozulup sporu bile bırakabilirsin. Genelde millet spora bu yüzden devam etmiyor.

Son düzenleme:

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Büyük ihtimal egoist birine denk geldin hayatta hep karşına çıkacak bu tipler, umursamamayı öğrenirsin zamanla.

Senin iyiliğin için söylemem gerek, haklı olduğu bir nokta var 2 saat ağırlık çalışmak yeni başlayan birine uygun değil. İleride kalp, kas ve eklem sorunu yaşayabilirsin. Sevdiğim bir arkadaşımda kalp ritim bozukluğu oluştuğundan bende dikkat ederim bu konuya.

Bu 2 saat salonda geçen toplam süreyse ve 5-10 dk ısınma, bir kaç kas grubu çalıştırma, koşu bandı, bisiklet vb., duş ve hazırlanıp çıkmaysa normal kabul edilebilir.
Ancak 1.5-2 saat sadece ağırlıkla çalışabilmen ya yeterli ağırlığa girmediğini ya da kendini deli gibi zorladığını gösterir.

Yeni başlayanlar karma şekilde çok zorlamadan kas çalıştırılır. Bu hem biranda soğumayı engeller hem sakatlıkların önüne geçer. Yeni başlayan birinin kasları ham olduğundan hızlı pump yakalayıp irileştiği zannedilir. Vücut bir kaç ayda alıştığında gelişimin ne kadar yavaş olduğu anca anlaşılır. Kas inşa etmek kolay bir şey değil millet boşuna protein tozu, karbonhidrat tozu, aa hapı, vitaminler, steroid gibi ürünler kullanmıyor.

1 Aylık çalışmayla 3 4 aydır çalışanlara yetişebilirsin elbet ama bununda bir kaç açıklaması var. 3 4 Aydır çalışanların genetiğinde, beslenmesinde veya yaptığı sporda eksiği vardır.
Sağlığına zarar vermeden sporunu yapmalısın. Çok hızlı gelişiyorum diyip aşırı yükselirsen önümüzdeki aylarda moralin bozulup sporu bile bırakabilirsin. Genelde millet spora bu yüzden devam etmiyor.
tabi ki haklı olduğu yerler var fakat o 2 saatin 5 dakikası ısınma 10 dakikası salondakilerle sohbet muhabbet falan derken 1.30 saat falan antreman yapıyorum. ağır ağırlık kaldırmam sınırlarımı belli bir müddet içinde zorlarım. mesajın için teşekkürler dostum <3

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bayan hocadan sonrasını okumadım tek vasfı bacak ve sırt çalışmak olan çarlar mümkünse sporuna odaklanmış insanlarla muhatap olmasın boşa hevesini kırmış takma kafana

Son düzenleme:

.RBO.

80+ Silver
Bu insanları ciddiye almamanı öneririm zamanla antremanların kısalabilir uzayadabilir vücut kontrolü ve idmana bağlı olarak vede spor salonu sözleşmesinde zaman sınırı yoksa abartmadan istediğin kadar kalabilirsin açık olduğu her gün gidebilirsin hangi spor salonu söylede bir gün gitmeyi düşünürsek 2 kere düşünelim

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
Benimki ile muhabbetim olmamasına rağmen yanlış yaptığım hareket olunca gelip yardımcı oluyordu. Ama cidden yanlış yapıyordum doğrusunu yapınca hareketin gerekli kas grubunu çalıştırdığını hissediyordum. Dostum bugüne kadar diyemedin mi senin benle derdin ne diye. Karşındaki istediği kadar ucube olsun derdini anlatman lazım. Tek vasfı sadece o2 alıp co2 vermek olan tiplere takılırsan işin çok zor. Gym buddy bul kendine basmaya devam inatla aynı yere git hatta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,957
Üyeler
167,579
Son üye
serdaryen
Top Bottom