Neler Yeni

Salondaki Wifiyi Odaya Taşıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Seyyid Ali Hakkoymaz
Wifi salonda odaya taşımak istiyorum nasıl taşınır ? Ailem taşınmaz diyor ama taşıyan nasıl taşıyor ?

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Wifi salonda odaya taşımak istiyorum nasıl taşınır ? Ailem taşınmaz diyor ama taşıyan nasıl taşıyor ?
Modemi taşıyamazsın doğru demişler. Modemin çalışması için telefon kablosu lazım. (Yeni bişryler gelmiştir bilmem benim bilgim değişmeyecrği yönünde). Eğer odanda çekmiyor yada az çekiyorsa salon ile odan arasında İnternetin iyi çektiği odana en yakın odaya sinyal güçlendirici takıp oradada kullanabilirsin

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
istersen odana Ethernet kablosu çekip onu modeme bağlayabilirsin.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Uygun boyutta telefon kablosu alıp taşıyabilirsiniz. Genelde modemin kutusundan kısa kablo çıkıyor. Mesela ben 4 mt telefon kablosu ile kullanıyorum sorun yaşamadım hiç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Seyyid Ali Hakkoymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygun boyutta telefon kablosu alıp taşıyabilirsiniz. Genelde modemin kutusundan kısa kablo çıkıyor. Mesela ben 4 mt telefon kablosu ile kullanıyorum sorun yaşamadım hiç.
Telefon kablosu dediğiniz ethernet kablosu mu ?

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Hem odanda hem salonda olmasını istiyorsan bir modem daha alıp ethernet kablosu ile kullanabilirsin ama sadece odanda olsun istersen bir telefon kablosuyla halledebilrisin.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı

miroğlu

80+
Wifi yi salon dan odaya taşınan için ya modemi goturmen gerek yada wifi alan guclendirici alıcaksın bu şekilde evin her yerinde wifi olur.

Örnek Zyxel wre2206
Zyxel wap3205 gibi cihaz [emoji106]

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Umuthan Görkem Işın
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Seyyid Ali Hakkoymaz
Telefon
Hem odanda hem salonda olmasını istiyorsan bir modem daha alıp ethernet kablosu ile kullanabilirsin ama sadece odanda olsun istersen bir telefon kablosuyla halledebilrisin.
Telefon kablosu kullanırsam sadece o an ben mi kullanabilirim. Benim istediğim şu. Odaya kablo çekim. Kablolu bağlantı ile daha yüksek performans almak istiyorum ama ailedeki diğer kişilerinde o an kablosuz bağlanabilmesini istiyorum. Telefon kablosunda sadece ben mi bağlanabilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Süleyman Berk
Müşteri temsilcilerini araman gerekiyor sanırım, kablo çekmeleri lazım ana modemden diye biliyorum

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Telefon

Telefon kablosu kullanırsam sadece o an ben mi kullanabilirim. Benim istediğim şu. Odaya kablo çekim. Kablolu bağlantı ile daha yüksek performans almak istiyorum ama ailedeki diğer kişilerinde o an kablosuz bağlanabilmesini istiyorum. Telefon kablosunda sadece ben mi bağlanabilirim ?
Modemden odana ethernet kablosuyla bağlantı çek. Ethernet kablosunu bilgisayarına bağla, diğerleri kablosuz kullanmaya devam edebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,692
Son üye
silentyavrum
Top Bottom