Neler Yeni

Yardım SALT OKUNUR USB BELLEĞİ NORMALE ÇEVİRME

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Fatih Ayhan
Merhabalar, USB Belleğim beklemediğim bir şekilde durduk yere salt okunur oldu. İş için kullanıyorum ve genel anlamda veri transferi için program kurmak için, bilgisayardan bilgisayara bir şeyler aktarmak için kullanıyorum. Dolayısıyla salt okunur olması benim için büyük bir sorun. Belleği incelediğim kadarıyla fiziksel bir koruması/anahtarı yok. Minitool partition, EaseUS ve AOMEI Partition Assistant programlarından bir sonuç alamadım. Windows kullanıyorum ve windows bilgisayarlarda kullanırken böyle oldu. diskpart ile de bir sonuca ulaşamadım. Clean diyerek temizlemek istediğimde;

DiskPart has encountered an error: Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi. See the System Event Log for more information.

Şeklinde bir hata alıyorum. Belleğin bozulmuş olma ihtimalini de düşünüyorum fakat bunu en son ihtimal olarak değerlendirmek istiyorum.

USB Belleğim bu.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Merhabalar, USB Belleğim beklemediğim bir şekilde durduk yere salt okunur oldu. İş için kullanıyorum ve genel anlamda veri transferi için program kurmak için, bilgisayardan bilgisayara bir şeyler aktarmak için kullanıyorum. Dolayısıyla salt okunur olması benim için büyük bir sorun. Belleği incelediğim kadarıyla fiziksel bir koruması/anahtarı yok. Minitool partition, EaseUS ve AOMEI Partition Assistant programlarından bir sonuç alamadım. Windows kullanıyorum ve windows bilgisayarlarda kullanırken böyle oldu. diskpart ile de bir sonuca ulaşamadım. Clean diyerek temizlemek istediğimde;

DiskPart has encountered an error: Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi. See the System Event Log for more information.

Şeklinde bir hata alıyorum. Belleğin bozulmuş olma ihtimalini de düşünüyorum fakat bunu en son ihtimal olarak değerlendirmek istiyorum.

USB Belleğim bu.
biçimlendirin düzelir

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Durmuş T.
Linux live ile çalıştırın sistemi oradan biçimlendirmeyi deneyin olmazsa usb bellek bozuk garantiye gönderin.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Fatih Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Fatih Ayhan
YAşın kaç 15 mi ben 32 yaşındayım da
Yaşın gram umrumda değil. Yazdıklarımı hiç okumadan baştan savma cevap verip ne dememi bekliyosun? Diskpart ile biçimlendirmeyi, bölümleri silmeyi deneyen ben normal biçimlendirmeyi denememiş olcam hadi denemedim bide diskpartta çözülmeyen şey sağ tık biçimlendir ile çözülecek. Komik değil de ne? 😀😀😀

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Yaşın gram umrumda değil. Yazdıklarımı hiç okumadan baştan savma cevap verip ne dememi bekliyosun? Diskpart ile biçimlendirmeyi, bölümleri silmeyi deneyen ben normal biçimlendirmeyi denememiş olcam hadi denemedim bide diskpartta çözülmeyen şey sağ tık biçimlendir ile çözülecek. Komik değil de ne? 😀😀😀
ÇOK BASİT BİÇİMLENDİRMEYELE ÇÖZÜLMÜYORSA ZATEN SORUN ÇÖZÜLMEZ 1000 DEFA DENEDİM OLMADI. SEN ÇOK UMRUMDASIN ŞUAN ÇOCUĞUm :D SANIRIM İSTEDİĞİN CEVABI ALAMADIĞINDA KÜÇÜK BÜYÜK FARKETMEZ KOMİK ÇOCUK DİYE TEPKİ VERİYORSUN. ANNEN BABAN ÖĞRETMEMİŞ SANAN BEN ÖĞRETEYİM EĞER CEVAP SENİN İÇN UYGUN DEĞİLSE DENEMİŞTİM OLMADI DEYİP YOLUNA DEVAM EDEBİLİRSİN EVLADIM TM MI :D

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Fatih Ayhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular