marceline_27
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 832
- İsim
- Fatih Ayhan
Merhabalar, USB Belleğim beklemediğim bir şekilde durduk yere salt okunur oldu. İş için kullanıyorum ve genel anlamda veri transferi için program kurmak için, bilgisayardan bilgisayara bir şeyler aktarmak için kullanıyorum. Dolayısıyla salt okunur olması benim için büyük bir sorun. Belleği incelediğim kadarıyla fiziksel bir koruması/anahtarı yok. Minitool partition, EaseUS ve AOMEI Partition Assistant programlarından bir sonuç alamadım. Windows kullanıyorum ve windows bilgisayarlarda kullanırken böyle oldu. diskpart ile de bir sonuca ulaşamadım. Clean diyerek temizlemek istediğimde;
DiskPart has encountered an error: Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi. See the System Event Log for more information.
Şeklinde bir hata alıyorum. Belleğin bozulmuş olma ihtimalini de düşünüyorum fakat bunu en son ihtimal olarak değerlendirmek istiyorum.
USB Belleğim bu.
DiskPart has encountered an error: Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi. See the System Event Log for more information.
Şeklinde bir hata alıyorum. Belleğin bozulmuş olma ihtimalini de düşünüyorum fakat bunu en son ihtimal olarak değerlendirmek istiyorum.
USB Belleğim bu.