her türlü hile hurda kandırmacadan yersin kanka bulaşmaHile karşıtı bir forum musunuz bilmiyorum çünkü yeniyim.
Steam Achievement Manager açıp Steam saati kassam(2k saat.) VAC yer miyim?
Yiyebilirsin muhtemelenHile karşıtı bir forum musunuz bilmiyorum çünkü yeniyim.
Bulaşmamak mantıklı evet ama ben bu hile hurdayla achievement kastım (3-5 ay önce) hala ban yemedim.her türlü hile hurda kandırmacadan yersin kanka bulaşma
haklısınız hocam o kadar para verdiğim hesap gitsin istememYiyebilirsin muhtemelen
zaten aşırı mükemmel bir sistemleri var ki hemen algılıyor hileyiBulaşmamak mantıklı evet ama ben bu hile hurdayla achievement kastım (3-5 ay önce) hala ban yemedim.
tamamen yiyemezsin diyemem kimse diyemez fakat su anda main hesabim olmak uzere kart trade yaptigim hesaplarda bile uzun yillarca kullandigim bi program herhangi bir ban durumu vs yasamadim linkte biraktigim profil main diyebilecegim bir hesap istersen bakabilirsinHile karşıtı bir forum musunuz bilmiyorum çünkü yeniyim.
tamamen yiyemezsin diyemem kimse diyemez fakat su anda main hesabim olmak uzere kart trade yaptigim hesaplarda bile uzun yillarca kullandigim bi program herhangi bir ban durumu vs yasamadim linkte biraktigim profil main diyebilecegim bir hesap istersen bakabilirsin
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
evethiç saat kastınız mı hocam?
zup benzeri birçok oyunda başarım hilesi yapan var çoğu vac yemiyor diye biliyorum ama illaki riski vardırHile karşıtı bir forum musunuz bilmiyorum çünkü yeniyim.