Asalın sunla ugrasmayı
Sen ne yasiosun kankaİzleyeceğim ama evime gelen mektubu merakla bekliyorum ya da şu saatte bu karakola gelip ifadenizi veriniz yazısını.
istediğin kadar ss al ilk bana kudurmaya devam diye mesaj atan sensinKiskirtildim kanka senin deyisinle ilk dediginde bişey yapmayacaktim ama ikinci dediği yetti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olm hepsini SS aldım zaten git işine yarın haber alırsın ya sanane bilader
kanka yazdıklarının hepsini okudum 2 yüzlü konuşma yapıyosun laf sokmak için neden uğraşıyon git sokakda şampiyonluğu kutlaBen sovmeden sizi hepinizi burda cildirttim takımımı savunarak biri anneme laf etti digeride onu savunuyot
Yarın kankandan haber alırsın
istediğin kadar ss al ilk bana kudurmaya devam diye mesaj atan sensin
Halâ devam ediyorsunistediğin kadar ss al ilk bana kudurmaya devam diye mesaj atan sensin
istediğin kadar ss al ilk bana kudurmaya devam diye mesaj atan sensin
Halâ devam ediyorsunistediğin kadar ss al ilk bana kudurmaya devam diye mesaj atan sensin
Kanka anneye laf geldikanka yazdıklarının hepsini okudum 2 yüzlü konuşma yapıyosun laf sokmak için neden uğraşıyon git sokakda şampiyonluğu kutla
6-0 yap aga su baslıgıbesiktas olur kardesim var mi baska soru
Bilip bilmeden konuşmakanka yazdıklarının hepsini okudum 2 yüzlü konuşma yapıyosun laf sokmak için neden uğraşıyon git sokakda şampiyonluğu kutla
kanka onunkini okudum ve seninkini okudum durup dururken anne kattı diyon bende anlamadımHalâ devam ediyorsun
Halâ devam ediyorsun
Kanka anneye laf geldi
Hacı çok uzatıyorsun. Şikayet edeceksen edersin olur biter.Bilip bilmeden konuşma
Merakla bekliyorum davayı ekran görüntüm bolca var yazarsın bana açınca.Halâ devam ediyorsun
Halâ devam ediyorsun
Kanka anneye laf geldi