Öğrenen_biri
80+ Bronze
0 2 oldu
fernandes naptı öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada penaltı değilmiş
Lan bune 2 oldubuda gitti **
GS basıyor baya ama ters tepebilir adamlar çok motive
ulan golü göremedim *** yayın dondu geri geldi 0-2Lan bune 2 oldu
Geliyor6-0 United kazanır
ulan golü göremedim *** yayın dondu geri geldi 0-2
Geliyor
kanatlar hoşuma giitmedi olmuyor, çok boşlar. baskı yapılmıyor
Beyler bugün bayern de kendi evinde kopenhagı yener son maça kalır bence kopenhaglaBir dakika geçmeden Bruno uzaktan zımbaladı
kusura bakma kanka ama bize çalım atacaz diye aldınız nerde yatacak adam varsa katkıları bile yokkanatlar hoşuma giitmedi olmuyor, çok boşlar. baskı yapılmıyor
Lan Selçukta yayın gitti izleyemiyorum, izleyemeden 2 gol attılar bu ne olum. Nerede var yayın.
gs şurdan sonuncu çıkarsa çok gülerim xdBeyler bugün bayern de kendi evinde kopenhagı yener son maça kalır bence kopenhagla
Usta bu maç çok önemliydi ya hadi bu gitti en başla kopenhagı içerde yenselerdi böyle olmazdıkusura bakma kanka ama bize çalım atacaz diye aldınız nerde yatacak adam varsa katkıları bile yok
gs şurdan sonuncu çıkarsa çok gülerim xd
kopenhag maçını kazansan şuan 7 puanla yenilsen bile 2. olacaktın ki çok rahat 2 maçta berabere kalsan rahat çıkardın ama kopenhag bütün işleri bozduUsta bu maç çok önemliydi ya hadi bu gitti en başla kopenhagı içerde yenselerdi böyle olmazdı
Usta bu maç kaybedilemez bu kadar çıkmak istiyorsan en kötü beraberlik alırsın kopenhag ı da deplasmanda yenersen çıkarsın ama kilit maç bu maçkopenhag maçını kazansan şuan 7 puanla yenilsen bile 2. olacaktın ki çok rahat 2 maçta berabere kalsan rahat çıkardın ama kopenhag bütün işleri bozdu
frikik geldi atar belki ziyechUsta bu maç kaybedilemez bu kadar çıkmak istiyorsan en kötü beraberlik alırsın kopenhag ı da deplasmanda yenersen çıkarsın ama kilit maç bu maç