do not interfere
80+
bedava
M2 ssd olaydı harka1 TB SATA SSD arayanlar kaçırmasın. Bu fiyata anca Warra Warra marka SSDler var. Amazon Germany gönderiyor.
tr değil ama garantisiz oluyo1 TB SATA SSD arayanlar kaçırmasın. Bu fiyata anca Warra Warra marka SSDler var. Amazon Germany gönderiyor.
tadından yenmezdi direk alırdmM2 ssd olaydı harka
870 EVO'nun piyasada sahteleri var. Belki dürüstçe ticaretinizi yapıyorsunuzdur tanımam etmem sizi ama isterse 100+ referansınız olsun yine alırken on kere düşünürüm, alıcı açısından durum böyle maalesef.Şunu bir türlü kafana sokamıyorsun.
Sıfırı 1800, ben 1400'e satıyorum. Ne kadar düşmüş oluyor?
Ayrıca satış yaptığım tüm platformlarda 5+ referansım var.
Dostum anlamakta sıkıntın var herhalde.5+ degil istersen 500+ olsun sen kimsin ki? elden almalar vs haric kimse o fiyata senden almaz ya daha düşük model(bu linkteki gibi) ya da para biriktirip mis gibi internetten alır
alan kisi tam enayiymisDostum anlamakta sıkıntın var herhalde.
Sen ne dedin? En az %20 indirimli satman lazım. Zaten öyle yapıyorum.
1800 liraya satılan Samsung 870 Evo'yu sıfır, kapalı kutu olarak 1400'e satıyorum. Aynı fiyata daha iyisi varken kötüsünü almak kişinin kendi tercihi.
Zaten 1 tane sattım, demek ki alan oluyormuş. Buyur bu da kanıtı.
Şu çok bilmişliğinize hayranım.
Tamam haklısın ufaklık. Geçmiş mesajlarına da bakınca laf anlatmaya değmeyeceğini anladım. Blokladım geçtim.alan kisi tam enayiymis
ayrica sattiysan neden satamiyorum diye agliyosun?