Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Samsung Galaxy Buds 3 Pro Beyaz Amazon'da 5998 TL🔥

Bilal539

80+ Silver
Valla muadikl dediğin iphone zxaten para tuzağı peş paras etmez vermem buda hala pahalı 6k çok 4-4.5 ideal

oLgan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Olgan A.
Buds Fe kullanıyordum çok beğenmiştim ancak hediye olarak başkasına verince bunu almayı düşünüyordum aynı fiyattan 3 ay önce takibe almışım fiyatı anca aynı düzeye düştü yapacak bir şey yok aldım bakalım. Umarım Buds Fe'den daha iyidir aradaki farka değer.

BabaVoss7

80+ Silver
Gayet güzel bu arada. Mediamarktan almıştım ama vermediler bana. Kuponu kullandım. Neyseki onu beklemep gidip hediyeliyken 7k ya aldım. Şahsrn değdi diyebilirim. Buds 2 prodan amc daha başarılı ses kalitesi olarak bi tık daha iyi. Ama sessiz ortamda ortam modu açıkkrn bi tık dip ses geliyor. O da normal bence. Aşırı rahatsız etmiyor adı üstünde sessiz ortam. Kılıfa yerleştirirken pozisyon sıkıntısı var bi tek ona takılan çok. Evet pek rahat seğil ama alışıyosunuz. Kontrolleri bence bu sefer olmuş. Önceki serilerde ve çoğu kulaklıkta ister istemez omzunuza değse bile dokunma algılıyordu bunda sıkma usulü olduğundan dolayı öyle bi sıkıntı yok. Bu fiyata güzel bence.

Top Bottom