Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5299TL

BabaVoss7

80+ Silver
Aga mesela m1 metroya bindigimde dinledigim podcasti ses 70% seviyelerindeyken anlamak istiyorum. Ortamdan tamamiyle izole olup sadece dinledigim podcaste odaklanmak istiyorum. Yok mu boyle bir teknoloji hala
Bence bunun ancsi yeterli o zaman. Ben sadece sessiz olsun diye bile bişey dinlemeden takıyorum bazen. bir şey dinlerken arkadakileride duymuyorsun zaten. Anc tecrüben varmı emin değilim ben ilk 2 proyla deneyimledim. Dedimki dünya varmış toplu taşıma için olmazsa olmaz bence bu devirde

LBerk8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk Cansever
hocam iphone de nasıl calısması bende var buds 3 pro, iphonede düzgün çalışmıyor yazıyordu forumlarda bende yakın süreçte iphone 16 pro almayı düşünüyorum
Normal bir kulaklık gibi çalışıyor uygulaması falan yok appstore da, ama zaten ihtiyacın yok, bir kere ayarlarını yapıyorsun(ekolayzır vs.) android telefondan ya da windowstan o kulaklıkta kayıtlı kalıyor zaten. Ses kalitesi kısmında da iphone zaten aac kodeği ile çalışıyor (airpods pro dahil) yani çözünürlük kısmında aynı, samsungta daha kaliteli codec ile çalışıyor

Syjne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Barış Şen
Buds 2 prodan geçtim aşırı bir fark yok yani 7 kya değmez şahsen. Ama sıfırdanalacak olsam tercih ederdim. Ben çubuk tasarımını sevdiğimden geçtim. Hayatımda çok bişey değişmedi yani. Ama evet bi ık daha kaliteli
Buds 2 proda dışarı çok ses veriyordu aynı sorun var mi bunda da

BabaVoss7

80+ Silver
Buds 2 proda dışarı çok ses veriyordu aynı sorun var mi bunda da
genelde %50 ve altında dinlediğim hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım. kulak silikonlarını iyi seçerseniz öyle bişey olacağını düşünmüyorum %100 de dinlemeyi sevip kulak öldürmek isterseniz başka bilemiyorum XD

Syjne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Barış Şen
genelde %50 ve altında dinlediğim hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım. kulak silikonlarını iyi seçerseniz öyle bişey olacağını düşünmüyorum %100 de dinlemeyi sevip kulak öldürmek isterseniz başka bilemiyorum XD
%70 %80 civarinda dinliyorum muzikler oyle keyif veriyor. Imkaniniz varsa deneyip geri donus yapabilir misiniz? Silikon seçiminden yana sıkıntı yoktu oda arkadaşım ses çok açık olmamasina rağmen disari verdigi sesten dolayi uyuyamamisti 😁

BabaVoss7

80+ Silver
%70 %80 civarinda dinliyorum muzikler oyle keyif veriyor. Imkaniniz varsa deneyip geri donus yapabilir misiniz? Silikon seçiminden yana sıkıntı yoktu oda arkadaşım ses çok açık olmamasina rağmen disari verdigi sesten dolayi uyuyamamisti 😁
şuan yanımda doğrulayabilecek birileri yok maalesef. ama şimdiye kadar ne duydum öyle diyeni ne gördüm. tabi kesinlik belirtmek istemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem Ayan
Honor magic 7 pro da kullanamak için almaya değer mi yoksa bu fiyat bandında bnm için daha iyi secenekler var mıdır ne dersiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali Can
ANC'si çok iyi. Bir Bose veya Sony değil ama onlar 10 ise bu 9. Ses rengi güzel fakat tizler fazla. Ekolayzır'dan da tat almadım.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Kayhan Uygun
bu mu yoksa airpods pro 2 mi? (iphone kullanıcısıyım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,773
Üyeler
170,047
Son üye
huto555
Top Bottom