Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5299TL

BabaVoss7

80+ Silver
Güzel kulaklık arkadaşlar samsung kullanıyorsanız tavsiye ederim bende var çıktığından beri bi sıkıntı yaşamadım

LBerk8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk Cansever
Güzel kulaklık, araştırmalarım neticesinde 1 ay önce aldım, iphone ile kullanıyorum. Windowsta uygulaması var ayarlarınızı ordan yapabilirsiniz, kayıtlı kalıyor. Yabancı inceleme videolarında ses kalitesi olarak airpods pro 2 ten iyi olduğu söyleniyor. Çift sürücü var içerisinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
mamixblack
gerçek zamanlı çevirisi nasıl çalışıyor kullanan varsa bilgilendirebilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ismail pirinççi
Güzel kulaklık, araştırmalarım neticesinde 1 ay önce aldım, iphone ile kullanıyorum. Windowsta uygulaması var ayarlarınızı ordan yapabilirsiniz, kayıtlı kalıyor. Yabancı inceleme videolarında ses kalitesi olarak airpods pro 2 ten iyi olduğu söyleniyor. Çift sürücü var içerisinde.

hocam iphone de nasıl calısması bende var buds 3 pro, iphonede düzgün çalışmıyor yazıyordu forumlarda bende yakın süreçte iphone 16 pro almayı düşünüyorum

BabaVoss7

80+ Silver
Buds 2 proya göre farkı var mi ikisini de deneyimlediniz mi
Buds 2 prodan geçtim aşırı bir fark yok yani 7 kya değmez şahsen. Ama sıfırdanalacak olsam tercih ederdim. Ben çubuk tasarımını sevdiğimden geçtim. Hayatımda çok bişey değişmedi yani. Ama evet bi ık daha kaliteli

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Veli
Bilgisayarda kullanım için bu model mi daha iyi yoksa Anker Soundcore Liberty 4 Pro mu?

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Ömer Aslan

BabaVoss7

80+ Silver
airpods pro2 ye gore bassı nasıl?
Airpods kullanmadım ama aşırı farklı olacağını sanmıyorum iphone kullanıyorsanız airpods samsungsa bu arkadaşlar benim tercihim o yönde olurdu. Başla bi marka ise telefon senheiser sony jabra vs alırdım herhalde

Hali hazirda 1.5 yildir soundpeats capsule3 pro kullaniyorum ama ANC hicbir ise yaramiyor. Telefon da samsung. Bunun ANC'si nasildir, insan seslerini keser mi? 2 aylik bursumu da vermek istemiyorum ama biktim gercekten gurultulu ortamlarda zaman kaybetmekten. Hem dinledigimden bir sey anlamiyorum hem de kulak sagligim bozuluyor.

BabaVoss7

80+ Silver
Hali hazirda 1.5 yildir soundpeats capsule3 pro kullaniyorum ama ANC hicbir ise yaramiyor. Telefon da samsung. Bunun ANC'si nasildir, insan seslerini keser mi? 2 aylik bursumu da vermek istemiyorum ama biktim gercekten gurultulu ortamlarda zaman kaybetmekten. Hem dinledigimden bir sey anlamiyorum hem de kulak sagligim bozuluyor.
Beklentine göre değişmekle beraber ben çok memnunum o konuda. 2 pro da iyiydi. Komple sıfırlamasa adı üstünde gürültü engelleyici. Kafa yormuyor en azından. Amataktım hiçbirşey duymayacağım gibibç teknolojş yok daha zaten

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ömer Murat KARACA
Hali hazırda 2.5 senedir Buds 2 kullanıyorum ve memnunum. Telefon ve saati güncelledim tek kulaklığım eski kaldı, Telefon ve Saat de Samsung. Almaya değer mi? Maximum karta 150+250 toplam 400TL puan veriyor 3 taksitle 4900'e gelecek

Buds 2'de telefonla konuşulmuyor mikrofonu kötü ve anlamadığım bir şekilde Gürültü engelleme özelliği baş ağrısı yapıyor. Bu ikisi haricinde hiçbir sorunum yok şükür.

Beklentine göre değişmekle beraber ben çok memnunum o konuda. 2 pro da iyiydi. Komple sıfırlamasa adı üstünde gürültü engelleyici. Kafa yormuyor en azından. Amataktım hiçbirşey duymayacağım gibibç teknolojş yok daha zaten
Aga mesela m1 metroya bindigimde dinledigim podcasti ses 70% seviyelerindeyken anlamak istiyorum. Ortamdan tamamiyle izole olup sadece dinledigim podcaste odaklanmak istiyorum. Yok mu boyle bir teknoloji hala

Top Bottom