Güzel kulaklık, araştırmalarım neticesinde 1 ay önce aldım, iphone ile kullanıyorum. Windowsta uygulaması var ayarlarınızı ordan yapabilirsiniz, kayıtlı kalıyor. Yabancı inceleme videolarında ses kalitesi olarak airpods pro 2 ten iyi olduğu söyleniyor. Çift sürücü var içerisinde.
Buds 2 proya göre farkı var mi ikisini de deneyimlediniz miGüzel kulaklık arkadaşlar samsung kullanıyorsanız tavsiye ederim bende var çıktığından beri bi sıkıntı yaşamadım
Buds 2 prodan geçtim aşırı bir fark yok yani 7 kya değmez şahsen. Ama sıfırdanalacak olsam tercih ederdim. Ben çubuk tasarımını sevdiğimden geçtim. Hayatımda çok bişey değişmedi yani. Ama evet bi ık daha kaliteliBuds 2 proya göre farkı var mi ikisini de deneyimlediniz mi
airpods pro2 ye gore bassı nasıl?Güzel kulaklık arkadaşlar samsung kullanıyorsanız tavsiye ederim bende var çıktığından beri bi sıkıntı yaşamadım
Airpods kullanmadım ama aşırı farklı olacağını sanmıyorum iphone kullanıyorsanız airpods samsungsa bu arkadaşlar benim tercihim o yönde olurdu. Başla bi marka ise telefon senheiser sony jabra vs alırdım herhaldeairpods pro2 ye gore bassı nasıl?
Beklentine göre değişmekle beraber ben çok memnunum o konuda. 2 pro da iyiydi. Komple sıfırlamasa adı üstünde gürültü engelleyici. Kafa yormuyor en azından. Amataktım hiçbirşey duymayacağım gibibç teknolojş yok daha zatenHali hazirda 1.5 yildir soundpeats capsule3 pro kullaniyorum ama ANC hicbir ise yaramiyor. Telefon da samsung. Bunun ANC'si nasildir, insan seslerini keser mi? 2 aylik bursumu da vermek istemiyorum ama biktim gercekten gurultulu ortamlarda zaman kaybetmekten. Hem dinledigimden bir sey anlamiyorum hem de kulak sagligim bozuluyor.
Aga mesela m1 metroya bindigimde dinledigim podcasti ses 70% seviyelerindeyken anlamak istiyorum. Ortamdan tamamiyle izole olup sadece dinledigim podcaste odaklanmak istiyorum. Yok mu boyle bir teknoloji halaBeklentine göre değişmekle beraber ben çok memnunum o konuda. 2 pro da iyiydi. Komple sıfırlamasa adı üstünde gürültü engelleyici. Kafa yormuyor en azından. Amataktım hiçbirşey duymayacağım gibibç teknolojş yok daha zaten