Neler Yeni

Samsung 144 HZ mi Excalibur 200 HZ mi?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,795
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Cafede denemiştim bunu ben ahraz olduğum için bana bir şey far etmemişti sadece görüntüsündeyim +kafedeki PC 165 FPS ye gelmiyordu 😂
165 fpsye gelmiyorsa normal zaten aldığınız fps kadar görürsünüz örneğin 144 hz var bende csde saçma bi şekilde 90 fps alıyorum 90 hz görebiliyorum anca

165 fpsye gelmiyorsa normal zaten aldığınız fps kadar görürsünüz örneğin 144 hz var bende csde saçma bi şekilde 90 fps alıyorum 90 hz görebiliyorum anca
Aga üstte dediğim durum olduğu için bu kadar verme tarftari değilim renk canliligiymis bilmem ne bana koymaz haporlor olması çok iyi ama arada 500 TL fark olması ve bu fiyata 144 hz olması üstüne üstlük 1 ay sonra kessin bir +300-400 zam gelmesi durumunda imkansıza yaklasaxaktir alamamam için : (
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözünürlük arttıkça da FPS düşüyor sanırsam ordaki PC i5 9. Nesil bendeki i5 4. Nesil benden az FPS alıyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,795
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aga üstte dediğim durum olduğu için bu kadar verme tarftari değilim renk canliligiymis bilmem ne bana koymaz haporlor olması çok iyi ama arada 500 TL fark olması ve bu fiyata 144 hz olması üstüne üstlük 1 ay sonra kessin bir +300-400 zam gelmesi durumunda imkansıza yaklasaxaktir alamamam için : (

Çözünürlük arttıkça da FPS düşüyor sanırsam ordaki PC i5 9. Nesil bendeki i5 4. Nesil benden az FPS alıyor
hocam ıps ile tn panel farkını net anlıyorsunuz

hocam ıps ile tn panel farkını net anlıyorsunuz
Hacı şimdi bundan geçiyorum çok ta kasmak istemiyorum para bi tumlessin samsungta karar kıldım 1 milyon tane daha inceleme izleyeyim karar vereceğim

Hacı şimdi bundan geçiyorum çok ta kasmak istemiyorum para bi tumlessin samsungta karar kıldım 1 milyon tane daha inceleme izleyeyim karar vereceğim
Ortama bak böyle klavye mouse arasında böylesine bir monitör de yakışmıyor hiç ek olarak zaten duvara çarptım 15 e ayrıldı tutacağı satarım artık bunu da 500 e falan

Ekler

• IMG_20230611_013202_110.jpg
    IMG_20230611_013202_110.jpg
    1.9 MB · Hit: 16

alpharh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan KARAOĞLAN
olum sormuşsun iyi mi kötü mü diye marka kötülemekten başka bir şeyiniz yok diyosun? ***** mısın ***** ayağına mı yatıyosun benim yorumumu öğrenmek için formda konu açıyosun iyi mi kötü mü bu ikisinden birisi diye bende diyorum ki ''ikisinide alma'' marka kötülüyor oluyoruz iyi değil çünkü ikiside dandik.

olum sormuşsun iyi mi kötü mü diye marka kötülemekten başka bir şeyiniz yok diyosun? ***** mısın ***** ayağına mı yatıyosun benim yorumumu öğrenmek için formda konu açıyosun iyi mi kötü mü bu ikisinden birisi diye bende diyorum ki ''ikisinide alma'' marka kötülüyor oluyoruz iyi değil çünkü ikiside dandik.
Tamam KARAOĞLAN

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yunus emre şahin
Kardeşim 200 TL 300 TL 400 500-600-700 gider zaten üründe 1 tane yorum var 3 tane de soru cevap 2 si iade ile alakalı 1 isi de iade etmiş

Parası umrumda değil ama 18.5 inç 60 hz den geçen bir adamım ghosting mis ölü pixel mis cart panel curt panel bana koymaz burdaki 2 monitörü de alıp denediysen sana hak veririm ama denemeden 2 si de çöp bunu al diyip hatta onu bile denemediysen pes doğrusu
kardeşim kendim aoc144hz ile excalibur 200hz kullandım aoc den sonra excalibura bakamıyorum rezalet kalitede,son kez söylüyorum excalibur alma.

Top Bottom