Neler Yeni

Samsung 144 HZ mi Excalibur 200 HZ mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
çoğunlukla vlao oynayan birisiyim bu 2 modelde de sanırım hapörlör bulunmuyor ş an 18 5 inç casper monıtor kullandıgımdan bu devasa monıtorlere geçtiğimde çok büyük farklar olcak dıye dusunuyorum bu 2 monitöre ek olarak hapörlörlü bir şey de önerebilirsiniz

SAMSUNG https://l24.im/pb8VR
EXCALİBUR https://l24.im/Szv
geçen hafta samsung aldım cuma günü iade ettim deli gibi ghosting vardı haberin olsun excaliburda da var diye biliyorum dikkat et

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,793
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Usta arada 400-500 oynuyor alırız eyvallah da şimdi 2 li oynayacagim için yane biraz açacak olursam monitörden 300-500 de arttırıp steel series arctics nova 1 falan gibi bana göre sağlam bir kulaklıkta bunyeme katmak istediğimden öyle deli para dökmek istemiyorum bayramdan sonra harbi işe başlayacağım o parayla da bir telefon çekeceğim sistem olarak ta en son i5 4. Nesili i7 ye 1060 3 GB ı da 1070 8 GB a yükseltir diğer parçaları satılığa çıkarır mesuda ererim diye düşünüyorum
Hocam bu asus monitör bu fiyatta alabileceğin en iyisi

Hocam bu asus monitör bu fiyatta alabileceğin en iyisi
Sebep,usta sebep soruyorum adama diyorum denedin mi denediysen bizzat da gözlerinle gorduysen sôyle almayalım millet yoruma gelince eleştiriye gelince sonuna kadar gömüyor ama doğru bir cevap vermeye gelince YOK kullandığı kim bilir 75 hz philips gelmiş şunu al bunu al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebep,usta sebep soruyorum adama diyorum denedin mi denediysen bizzat da gözlerinle gorduysen sôyle almayalım millet yoruma gelince eleştiriye gelince sonuna kadar gömüyor ama doğru bir cevap vermeye gelince YOK kullandığı kim bilir 75 hz philips gelmiş şunu al bunu al
Cevap vermekten bu kadar çekingen ise benim sorduğum sorulara cevap veremeyecek isen yazma kardeşim buraya yazma fikir danışma için yazdım fiyatım belli sen gelmiş 500 daha ver oteki 200 daha ver bu ne açık Halk pazarı mi 😂

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,793
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Cevap vermekten bu kadar çekingen ise benim sorduğum sorulara cevap veremeyecek isen yazma kardeşim buraya yazma fikir danışma için yazdım fiyatım belli sen gelmiş 500 daha ver oteki 200 daha ver bu ne açık Halk pazarı mi 😂
arkadaşımda bunun bi farklı modeli vardı orda deneyimledim ben monitörde bi sıkıntı yoktu

arkadaşımda bunun bi farklı modeli vardı orda deneyimledim ben monitörde bi sıkıntı yoktu
Ben kuzenimin AOC 165 hz monitorunu denedim cafede Asus 165 hz de denedim 144 hz bilinmdik monitör de denedim hiç birinde de sorun yaşamadım excalibur alırsam da Samsung alırsam da sorun yaşayacağımı düşünmuyorum yaşarsak iade ederiz zaten saol yorumun için

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,793
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben kuzenimin AOC 165 hz monitorunu denedim cafede Asus 165 hz de denedim 144 hz bilinmdik monitör de denedim hiç birinde de sorun yaşamadım excalibur alırsam da Samsung alırsam da sorun yaşayacağımı düşünmuyorum yaşarsak iade ederiz zaten saol yorumun için
hocam excaliburda çok sorun yaşayan var forumda o riske girmenizi önermem

hocam excaliburda çok sorun yaşayan var forumda o riske girmenizi önermem
Abi 200 hz i elimin tersiyle itip 144 ya da 165 alıyım mi cidden ya 200 hz de bittiyorun incelemesini vs yapanlar var herhangi bir sorun yok oralarda iş nedense hep buraya gelince sorunlar sıkıntılar başlıyor adam driver kuramamis mağdurum diyor geçen kafayı yersin

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,793
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Abi 200 hz i elimin tersiyle itip 144 ya da 165 alıyım mi cidden ya 200 hz de bittiyorun incelemesini vs yapanlar var herhangi bir sorun yok oralarda iş nedense hep buraya gelince sorunlar sıkıntılar başlıyor adam driver kuramamis mağdurum diyor geçen kafayı yersin

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
ya git ne istiyosan al ozaman ne soruyorsun .millet öneri yapıyor yok ikna et yok o yok bu.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,793
İsim
Emre
Discord
necromancerr
da forumda olana hatta kendimde yorum yazmıştım

Dostum derdim adamın önerisi değil bana diyor ki ALMA

Somut soyut öneri kanıt cart curt istiyorum bak @Necromancerr kardeşime 3 tane attı adam ALMA diyi cekiliyor kızdığım durum o yanlış anlama

kanıtları burada uzun süre kullanmadığım için kapsamlı bi yorum yapamıyorum kendim
videodaki asus ancak panelleri aynı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirler

da forumda olana hatta kendimde yorum yazmıştım

kanıtları burada uzun süre kullanmadığım için kapsamlı bi yorum yapamıyorum kendim
videodaki asus ancak panelleri aynı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirler
Cafede denemiştim bunu ben ahraz olduğum için bana bir şey far etmemişti sadece görüntüsündeyim +kafedeki PC 165 FPS ye gelmiyordu 😂

Cafede denemiştim bunu ben ahraz olduğum için bana bir şey far etmemişti sadece görüntüsündeyim +kafedeki PC 165 FPS ye gelmiyordu 😂
Bu attığın 144 hz miş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,691
Üyeler
172,723
Son üye
Darkline2
Top Bottom