Kasım her türlü beklenir bu arada.Samsung 32" Odyssey G5 2K LS32DG500EUXUF 1 Ms 180 Hz (HDMI+DP) Pivot IPS Gaming Monitör
Dostlar linkteki ürün alınır mı? Şuan indirime girmiş sanırım, kasım indirimlerini beklemeye değer mi?
Samsung 32" Odyssey G5 2K LS32DG500EUXUF 1 Ms 180 Hz (HDMI+DP) Pivot IPS Gaming Monitör
Dostlar linkteki ürün alınır mı? Şuan indirime girmiş sanırım, kasım indirimlerini beklemeye değer mi?
Ben kullanıyorum ben 32 IPS panel istiyordum işimi görüyor oyunlarda iyi renkler iyi bence güzel ama 32 oyun için büyük gelebilir ben alışkın olduğum için önce ki Monitör LG idi oda IPS di iş görüyor du ama 60 hz di oyunlarda sıkıntı oluyordu o yüzden bunu aldım bence güzel monitör ses olsa iyi miş o da ayrı konuvalla bunu alsam mı çok kararsızım ya
ben 2.ekran olarak alacağım yayın vb. şeyler içinBen kullanıyorum ben 32 IPS panel istiyordum işimi görüyor oyunlarda iyi renkler iyi bence güzel ama 32 oyun için büyük gelebilir ben alışkın olduğum için önce ki Monitör LG idi oda IPS di iş görüyor du ama 60 hz di oyunlarda sıkıntı oluyordu o yüzden bunu aldım bence güzel monitör ses olsa iyi miş o da ayrı konu