Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 32" OLED 4K 240 Hz - Eğitim Programı İndirimi - 30239 TL (4 Taksit)

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Melih Baygör
Bunu nasıl alıyoruz kardeşim. Yeğen üni okuyor ama edu.tr uzantılı mail i yok :)
edevlet üzerinden öğrenci belgesini alın, samsungun ilgili sayfasında tc ve aldığınız belgenin sağ üstündeki kodu girdiğiniz bir ekran geliyor. o ekranda bilgileri girdikten sonra monitörün fiyatı 30k olarak gözüküyor. sepette indirim vs şeklinde değil, ona dikkat ediniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıköğretim okuyan arkadaşlar da faydalanabilir bu arada bilginiz olsun

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
mehmet ali oğuz
edevlet üzerinden öğrenci belgesini alın, samsungun ilgili sayfasında tc ve aldığınız belgenin sağ üstündeki kodu girdiğiniz bir ekran geliyor. o ekranda bilgileri girdikten sonra monitörün fiyatı 30k olarak gözüküyor. sepette indirim vs şeklinde değil, ona dikkat ediniz.

açıköğretim okuyan arkadaşlar da faydalanabilir bu arada bilginiz olsun
Dell bekliyorum ama inmedi buda güzel bir indirim :(

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Burak B
OLED monitör alınmaz diyenler genelde 60Hz TN panelden gelenlerdir. Dostum, 0.03 ms tepki süresi, kusursuz siyahlar, piksel seviyesinde aydınlatma ve gerçek HDR deneyimi varken halâ LCD savunuyorsan, teknolojiye karşı alerjin var demektir. Yanma korkusu mu? Aynı şeyi yıllardır söylüyorlar ama OLED TV'ler yıllardır taş gibi çalışıyor. Sen GTG olmayan VA panelin ghosting’iyle headshot kaçırırken, biz OLED’de ışık hızında tepki veriyoruz. Kim bilir, belki bir gün sen de çağa ayak uydurursun. Ama önce o eski monitörü değiştirmen lazım…
OLED G8 34' den selamlar...

snnogz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sinan
Samsung oled g6 2k olan var değermi 4K geçmeye ? Bilgisi olan varmı?

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Mehmet
Son düzenleme:

luckstar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan Emiroğlu
konuda ne çok boş yapan var. Asus pg32ucdm var aralarında belki en iyisi olabilir ama ben bile pişman oldum. yarı fiyatına mis gibi panel var. bütçesi olup almayan üzülür. bedava değil ama çok iyi fiyat. saçma sapan yönlendirme yapmayın.

snnogz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sinan
Samsung monitolerde(ıps oled va farketmez) hepsinde kulalnılan anakarttan yada firmware kaynaklanan şöyle bir bug var çok biosa girip çıkan dikkat etsin;

Bu sorun herkesde olmayabilri fakat araştırdım bu sorunu yaşayan çok varmış. monitor bios ve boot ekrankarını atlayıp sadece windows da görüntü geliyor yani biosa giremiyorsunuz. Ben dp ile 4070 e bağlamıştım.

Bu sorun firmware güncelleme ile çözüldü sanırım.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Arif Çelebi
OLED monitör alınmaz diyenler genelde 60Hz TN panelden gelenlerdir. Dostum, 0.03 ms tepki süresi, kusursuz siyahlar, piksel seviyesinde aydınlatma ve gerçek HDR deneyimi varken halâ LCD savunuyorsan, teknolojiye karşı alerjin var demektir. Yanma korkusu mu? Aynı şeyi yıllardır söylüyorlar ama OLED TV'ler yıllardır taş gibi çalışıyor. Sen GTG olmayan VA panelin ghosting’iyle headshot kaçırırken, biz OLED’de ışık hızında tepki veriyoruz. Kim bilir, belki bir gün sen de çağa ayak uydurursun. Ama önce o eski monitörü değiştirmen lazım…
OLED G8 34' den selamlar...
Oled ekranlarda siyahlar harika gözüküyor ancak panel yanığı ciddi problem geçen lg oled tv mizde garanti bitiminden 2 ay sonra yanık meydana geldi 40 binlik cihaz çöp oldu ben bir daha evime sokmam diken üstünde kullanmak insanı yoruyor

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Dax Saz
Samsung G8 miniled kullanıcısıyım. Yükseltmeye değer mi beyler?

Benim kullandığım g8de normal DP kablosuyla bağlanıyorum
Değmez. Ben de neo g9'dan oled g9'a geçtim. Öyle ahım şahım fark yok. Curve daha düşük ki bu benim için en büyük eksi. Bir de yanma korkusu var. Parlaklık konusunda sorun yok ama bence. O konuda oled parlak değil diyenlere katılmıyorum.

Top Bottom