Samsung 860 EVO 250 gb yeterli midir?

EXODIA

80+
Reaksiyon skoru
40
Şu an kullandığım laptopta 1 TB HDD var.Onun yerine Samsung 860 EVO 250 gb alıp sistemi SSD ye kurmayı ve HDD yi Caddy ile CD okuyucu yerine takmayı düşünüyorum.SSD ye sadece Windows,Cs GO ve birkaç program kuracağım.Bu depolama alanı yeterli midir?Bütçeyi zorlayıp 500 gb mi almalıyım?

Yeterli ama 500 alman daha iyi olur.

Yeterli olur soyledigin uygulamalari kurarsan

500 gb yapmanı tavsiye ederim ama ilerde sistemini genişletip üstüne 500 gb da yapabilirsin karar senin ama ben 500 gb yapmanı önerrim

Şu an kullandığım laptopta 1 TB HDD var.Onun yerine Samsung 860 EVO 250 gb alıp sistemi SSD ye kurmayı ve HDD yi Caddy ile CD okuyucu yerine takmayı düşünüyorum.SSD ye sadece Windows,Cs GO ve birkaç program kuracağım.Bu depolama alanı yeterli midir?Bütçeyi zorlayıp 500 gb mi almalıyım?
yeterlidir yanında 1tb varsa

Sadece cs go kullanırım diyorsan 250gb yeter ama ilerde illaki birşeyler daha kurarsın 500 gb al

Yeterli olur ama 500gb almanız daha iyi olur bence.

Yeterli.

250 gb versiyonda 150 TB yazım ömrü sunulmuş.Sizce bu değer yeterli midir?
2 sene boyunca sürekli yüke bindirip kullandım hiçbir sorun olmadı ayrıca windows yükleyince 220 GB falan kalıyor ve çoğu şeye yetmiyor. Ya gereksiz şeyleri HDD kur ya da 500 GB al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,276
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri