hocam bazı forumlarda o ssdler sıkıntılı falan gibi şeyler yazmışlarda öyle bir şey yok değil miÇok iyi olur dostum. Aynısının 1 TB'lık versiyonunu kullanıyorum, taş gibi SSD.
Dostum yok öyle bir şey, inanma. Ne model sorunlu ne de markanın ürettiği SSD'ler sorunlu.hocam bazı forumlarda o ssdler sıkıntılı falan gibi şeyler yazmışlarda öyle bir şey yok değil mi
tamamdır depolama olayı da bitti o zaman teşekkür ederimDostum yok öyle bir şey, inanma. Ne model sorunlu ne de markanın ürettiği SSD'ler sorunlu.
görüşünüz için sağolunssd lerin en iyilerinden birisi bu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
ama kazıkmungun ürettiği SSD'ler normal mudalillerinden 2 kat daha pahallı ve kaan cık korunik sorunlu diyor 970 evo PLUS'a.Dostum yok öyle bir şey, inanma. Ne model sorunlu ne de markanın ürettiği SSD'ler sorunlu.
kaancık sorunlu diyor.Samsung SSD'ye sorunlu diyenin bilgisi yoktur.
Taş gibi SSD, tavsiye ederim.
Kazık denemez ya, muadilleri daha Fiyat/Performans olunca direkt kazık olmuyor, bir kere marka şeysi var yani, anladın demek istediğimi .ama kazıkmungun ürettiği SSD'ler normal mudalillerinden 2 kat daha pahallı ve kaan cık korunik sorunlu diyor 970 evo PLUS'a.