Mehmed emin Tosun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
1 tb modelini aldım 2700tlye eğer başka model al derseniz siparişi iptal edeceğim.
olmazsın1 tb modelini aldım 2700tlye eğer başka model al derseniz siparişi iptal edeceğim.
Hayır olmazsın.1 tb modelini aldım 2700tlye eğer başka model al derseniz siparişi iptal edeceğim.
olmazsın
Hayır olmazsın.
Hepinize teşekkür ederim hocam bi anda karar verip almıştım pişman olmaktan korktum. Bir de bilgisayara taktıktan sonra kurulumunu bios üzerinden mi yapıyoruz?Hayır.
Kurulumu BIOS'tan değil, Windows'u açtıktan sonra alttaki Windows logosuna sağ tıklayıp disk yönetiminden diski buluyorsunuz. Daha sonrasında bulduğunuz diskin üzerine sağ tık yapıp sürücü harfi ata tarzında bir seçenek var. Onu bulmanız lazım. Daha sonrasında istediğiniz bir harfi atayarak diski biçimlendirip kullanıma başlayabilirsiniz. Diskmark sonuçlarını da kontrol etmeyi unutmayın.Hepinize teşekkür ederim hocam bi anda karar verip almıştım pişman olmaktan korktum. Bir de bilgisayara taktıktan sonra kurulumunu bios üzerinden mi yapıyoruz?
Ben de aynısını kullanıyorum 1,5 senedir şu ana kadar bir problem olmadı okuma yazma hızı da gayet başarılı. Pişman olmazsınız.1 tb modelini aldım 2700tlye eğer başka model al derseniz siparişi iptal edeceğim.
hocam sonuçlar böyle iyi midir?Kurulumu BIOS'tan değil, Windows'u açtıktan sonra alttaki Windows logosuna sağ tıklayıp disk yönetiminden diski buluyorsunuz. Daha sonrasında bulduğunuz diskin üzerine sağ tık yapıp sürücü harfi ata tarzında bir seçenek var. Onu bulmanız lazım. Daha sonrasında istediğiniz bir harfi atayarak diski biçimlendirip kullanıma başlayabilirsiniz. Diskmark sonuçlarını da kontrol etmeyi unutmayın.
Tam performans veriyor. Vaadettiği hızlarda. Yeterlidir.hocam sonuçlar böyle iyi midir?
O nasıl oluyor hocam? Kingston NV2 gibi low tier bir modeli 2 yıldır hor kullanmama rağmen %97 sağlıkta. Samsung 970 evo plus bu halde olamaz.2-3 yıl sonra ömrü bitiyor bilgin olsun. Özel verilerini uzun süre tutma