Samsung 980 1TB, A320M-S2H anakarta uyar mı?

Antlers

80+
Reaksiyon skoru
27
Öncelikle herkese merhaba. Dün sahibinden uygulamasından Param Güvende ile 1500TL fiyata Samsung 980 M.2 1B SSD sipariş ettim. Aktif kullandığım anakarta uyar mı ne kadar verim alabilirim? Ya da yeni DDR4 hangi model bir anakart alabilirim? Önereceğiniz modellerde ARGB giriş de olması benim için önemli bir etken. Teşekkür ederim.

Öncelikle herkese merhaba. Dün sahibinden uygulamasından Param Güvende ile 1500TL fiyata Samsung 980 M.2 1B SSD sipariş ettim. Aktif kullandığım anakarta uyar mı ne kadar verim alabilirim? Ya da yeni DDR4 hangi model bir anakart alabilirim? Önereceğiniz modellerde ARGB giriş de olması benim için önemli bir etken. Teşekkür ederim.
Merhaba bu m2 ssd gen 3 olduğu için sorunsuz çalışır.

Anakart buysa:

1751472511863.webp

Ekran kartı slotunun üstündeki M.2 slotuna takılabilir. Gen 3 olmasından da ötürü tam performansında kullanılabilir.

1751472554207.webp

Evet hocam anakartım bu bir de dram yok diyorlar bunda çok bir sıkıntı olur mu ben sadece oyun oynayıp film seyreden biriyim bilgisayarda.
Oyunlarda vs. sorun olmaz. Yüksek boyutlu dosya transferlerinde hız düşer.

Hayır benim ssd de dramsiz bir yavaşlık söz konusu değil. Windows kuracaksanız dram li ssd lerde daha hızlı ve stabil çalışıyor diyorlar ne kadar fark var bilmiyorum.

Evet hocam anakartım bu bir de dram yok diyorlar bunda çok bir sıkıntı olur mu ben sadece oyun oynayıp film seyreden biriyim bilgisayarda.
Çok sıkıntı olmaz. 1 TB 980'i 1.5k fiyata aldıysanız hiç sorun olmaz, kalitesi olan bir disktir.

Geri