Samsung 980 nasıl bir ssd?

Lagrima

80+
Reaksiyon skoru
39
1 Hafta önce sistem aldım pckolikten ve ssd yükseltmek istedim. Çok da araştırmadan samsung iyidir diye 980 aldım. Şu an karşıma sürekli 980'nin çok kötü bir ssd olduğu hakkında videolar çıkıyor. Gerçekten o kadar kötü bir ssd mi? Ssd için bilgisayarı iade edip tekrar almakla uğraşmalı mıyım?

980 de dram olmadığı için depolama olarak kullanılması öneriliyor. 970 evo plus daha mantıklıydı. ama yine 980 ssd iyidir

keşke önce konu aşsaydınız sıkıntı çıkarcağını pek düşünmüyorum. Sisteminiz hayırlı olsun bu arada

keşke önce konu aşsaydınız sıkıntı çıkarcağını pek düşünmüyorum .
Aslında 2. Bir ssd almayı düşünüyorum. 970 evo plus var aklımda. Ancak anakartımın hızlı olan yuvasında 980 takılı ve windows da olmak üzere çoğu oyunu yükledim. Format atmakla vs. Uğraşmalı mıyım? Yoksa şade etmemi mi önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

980 de dram olmadığı için depolama olarak kullanılması öneriliyor. 970 evo plus daha mantıklıydı. ama yine 980 ssd iyidir
Hiç aklıma gelmedi samsungun bu kadar saçma bir ürün çıkartacağı. Hızına baktım fena değildi. Seçip aldım hemen.

1 Hafta önce sistem aldım pckolikten ve ssd yükseltmek istedim. Çok da araştırmadan samsung iyidir diye 980 aldım. Şu an karşıma sürekli 980'nin çok kötü bir ssd olduğu hakkında videolar çıkıyor. Gerçekten o kadar kötü bir ssd mi? Ssd için bilgisayarı iade edip tekrar almakla uğraşmalı mıyım?
970 evo plus ile neredeyse aynı para ve dram yok.

Aslında 2. Bir ssd almayı düşünüyorum. 970 evo plus var aklımda. Ancak anakartımın hızlı olan yuvasında 980 takılı ve windows da olmak üzere çoğu oyunu yükledim. Format atmakla vs. Uğraşmalı mıyım? Yoksa şade etmemi mi önerirsiniz

Hiç aklıma gelmedi samsungun bu kadar saçma bir ürün çıkartacağı. Hızına baktım fena değildi. Seçip aldım hemen.
ssd için iade etmekle uğraşmaya değmez fikrimce

970 evo plus ile neredeyse aynı para ve dram yok.
Acı yoldan öğrendim maalesef. Peki fiyatını hiçe sayarsak ssd performansı nasıl? Samsung kalitesi Hiç mi yok?

ssd için iade etmekle uğraşmaya değmez fikrimce
970 evo plus alıp windows değiştirme ve kuruluşuyla uğraşmak ne kadar mantıklı?

Performansı iyi olabilir ama dram olmaması sebebiyle ve 970 evo plus ile aynı para olduğu için önemi kalmıyor.
Peki bu senaryoda siz ne önerirsiniz? Ssd yi sıfırlayıp depolama olarak kullansam 970 evo plus'ı da ana ssd yapsam çok zorlanır mıyım?

B550 DS3H
2. Ssd portu daha yavaş sanırım. Ve ssd eğer bu kadar kötüyse windows taşımam gerekir mi 970 evo plusa
1. porta ssd alacaksanız 980 pro ya da kingston fury renegade öneririm. İkisinde de dram var diye biliyorum. 980'i ise 2. porta takıp depolama amaçlı kullanabilirsiniz.

Geri