Samsung 980 pro 1TB SSD

Reaksiyon skoru
100
güvenilirde, profesyonel kullanım için mi alıyorsunuz SSD'yi?

Yani, render için SSD'nin çok bir artısı olacağını düşünmüyorum. Bana pahalı geliyor bu SSD, sürekli dosya aktarılımı yapılmayacaksa tabi.
Tüm sistemi yazar mısınız acaba?

İşlemci: Ryzen 9 5900x
Anakart: Msi mag b550 tomahawk
Ekran kartı: Asus radeon rx 6600 xt oc
İşlemci soğutma: Be Quiet BK023 Dark Rock
Ram: CRUCİAL Ballistix 32GB 3200 mhz CL16
Ssd: SAMSUNG 980 PRO 1TB
Kasa: CORSAİR 5000D Airflow
Psu: Msi mpg A750GF 750w 80 plus Gold

Bu site güvenilir mi ?
Evet site güvenilir ürün güzel ama anakartınız gen4 ssd destekliyor mu ? Desteklemiyorsa daha uygun fiyata aynı performansı verebilecek ürün alabilirsiniz.
Soğutucu için de eğer kasanız sıvı soğutma destekliyorsa bunu ya da bunu alabilirseniz daha iyi olur.
İşlemciniz ne bu arada.

Evet site güvenilir ürün güzel ama anakartınız gen4 ssd destekliyor mu ? Desteklemiyorsa daha uygun fiyata aynı performansı verebilecek ürün alabilirsiniz.
Soğutucu için de eğer kasanız sıvı soğutma destekliyorsa bunu ya da bunu alabilirseniz daha iyi olur.
İşlemciniz ne bu arada.
@DerratiX sıvı soğutucu almalı mıyım ?
Post automatically merged:

İşlemciniz ne bu arada.
Ryzen 9 5900x

Evet bu sistemin hakkı 980 pro bence de. Kasanız da destekliyor bütçenize uygun olan Arctic sıvı soğutmayı alın derim 3 fanlı model daha iyi olur . RGB isterseniz de bu model çok güzeldir.

Bütçe varsa, almalısın.

Bütçe varsa, almalısın.
Bütçe var
Bu soğutuculardan daha iyi bir soğutucu mu önerdikleriniz ?
Asus soğutucuyu iade ettim 1950 ye almıştım..

Evet bu sistemin hakkı 980 pro bence de. Kasanız da destekliyor bütçenize uygun olan Arctic sıvı soğutmayı alın derim 3 fanlı model daha iyi olur . RGB isterseniz de bu model çok güzeldir.
Işıklı mışıklı şeyler fiyat yükseltiyor hocam gerek yok performans odaklı ve üzmeyecek parçalar lazım

Bütçe var
Bu soğutuculardan daha iyi bir soğutucu mu önerdikleriniz ?
Asus soğutucuyu iade ettim 1950 ye almıştım..

Işıklı mışıklı şeyler fiyat yükseltiyor hocam gerek yok performans odaklı ve üzmeyecek parçalar lazım
Evet daha iyi attıklarınızdan ama kasanızın önüne ya da yanına takabilirsiniz sadece. Üste sığmayacaktır muhtemelen. Arctic sıvı soğutmaların radyatörleri normalden kalın çünkü.

Geri