🔥İndirim SAMSUNG 990 EVO PLUS 1TB 3200 TL ve DİĞER SSD İNDİRİMLERİ

eminfavre

80+
Reaksiyon skoru
8
Samung eğitim indirimleriyle bir çok ürün indirimde. Biz sadece monitorlere bakmışız, ssd, süpürge, bulaşık makinesi vs piyasanın çok altına satılıyor

(diğer ürünler için)

edit: diğer ssd'lerin ekran görüntüsünü de bıraktım ve daha sağlıklı bir fiyat algısı için en düşük depolama alanlı modelleri seçtim. detay ve yüksek depolama alanı için https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/finder.memory-storage/

Ekler

• 1000074016.webp
    1000074016.webp
    39.1 KB · Hit: 734
  • Ekran görüntüsü 2025-07-27 214453.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-27 214453.webp
    40.9 KB · Hit: 687
Son düzenleme:
Süper fırsat denecek başka neler var?

kioxia pro hem daha iyi hem daha ucuz bu model alınmaz

Bu SSD'nin hiçbir olayı yok orta seviyede yer alıyor. Kioxia Exceria Pro çok daha mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çamaşır makineleri fiyatı uygun bence

monitörler de çok uygun diğer ürünleri çok kurcalamadım ama genel olarak uygunlar
Tabketlerde indirim var mı?

Bu SSD'nin hiçbir olayı yok orta seviyede yer alıyor. Kioxia Exceria Pro çok daha mantıklı.

Tabketlerde indirim var mı?
tabletlerde indirim var ama piyasa fiyatlarını kestiremediğim için uygun olup olmadıklarını bilmiyorum

12 bine 4tb heatsinkli 990 pro var o daha iyi bence bundan
2tbliği de piyasa fiyatının altına düşmüş bakılabilir heatsinksiz versiyonundan 500tl den fazla farkı varsa heatsinksiz alın 200-300tlye kaliteli heatsink alırsınız

Dram yok haberiniz olsun. HMB

Samung eğitim indirimleriyle bir çok ürün indirimde. Biz sadece monitorlere bakmışız, ssd, süpürge, bulaşık makinesi vs piyasanın çok altına satılıyor

(diğer ürünler için)

Kelepir indirim degil. Sadece ihtiyaci olup almasi gerekene indirim olmuş o kadar.

Geri