🔥İndirim Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 1 TB (2.714 + 71 TL Kargo)

Güzel fiyat alanlara hayırlı olsun

Fiyat iyi ama bu ssdye ihtiyacınız var mı bir düşünün derim. Bu fiyata 2tb SSD alınır.

Samsung 990 PRO SSD modelinde dayanıklılık problemi ortaya çıktı​

331a72f3a282bcee637c020d80db34fc.jpg

Sağlık yüzdesi sorunu bir firmware yazılım güncellemesi ile belli oranda giderildi deniyor bence uzak durulması gereken ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem fiyat hem de sağlık yüzünden elde patlamaya gider

KC3000 falan varken neden bunu alayım ki daha pahalıya

Samsung 990 PRO SSD modelinde dayanıklılık problemi ortaya çıktı​

331a72f3a282bcee637c020d80db34fc.jpg

Sağlık yüzdesi sorunu bir firmware yazılım güncellemesi ile belli oranda giderildi deniyor bence uzak durulması gereken ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem fiyat hem de sağlık yüzünden elde patlamaya gider
Kendi kullandığın ürün dışında herhangi bir ürün için alınır diyecek misin acaba? Sadece olumsuz yorum yapmak için var gibisin.

1 aydır kullanıyorum hala %100. Ama bu sorun her zaman olmuyor o yüzden bende %100 olması sizde de olacağı garantisi vermiyor.

Ben sadece windows ve oyun kurmak için aldığım için 1TB yetiyor o yüzden piyasadaki en iyi 1TB'yi tercih ettim. Bütçeye daha uygun KC3000 de tercih edilebilir elbette. Ya da 980Pro alıp 2TB de alabilirsiniz daha fazla yere ihtiyacınız varsa. Al sata gideceğini ise hiç sanmıyorum. Gitse de çok az karla gider bence.

indirimsiz olarak düşünürksek 980 pro alın derim o fiyat farkına az bir performans farkı var

Kendi kullandığın ürün dışında herhangi bir ürün için alınır diyecek misin acaba? Sadece olumsuz yorum yapmak için var gibisin.
Kendi kullandığım ürün SN850 fakat herkese 1TB KC3000 modelini tavsiye ediyorum
1678184691210.png

Samsung 980 pro kullandığımda 3 ayda %84 lere gelmişti sn850 yi 8-9 aydır kullanıyorum sıkıntı yok (2462 saat kullanmışım sağlık durumu %100 iyi) ben kardeşim günde 11 saat çalıştırmışız
1678186028698.png

Aynı Donanıma Sahip SSD Kampanyaları (Phison E18 /Micron /176 Layers / PCIe 4.0)​

Son düzenleme:
arkadaşın dediği doğru o SSD de öyle bir kronik sorun oluştu firmware ile düzeldimi tamamen bilmiyorum ama o sağlık yüzdesi düşüşu kronik
Samsung en iyi ssd üreticilerinden birsi ve Samsung için bi kara lekelik model oldu

arkadaşın dediği doğru o SSD de öyle bir kronik sorun oluştu firmware ile düzeldimi tamamen bilmiyorum ama o sağlık yüzdesi düşüşu kronik
Samsung en iyi ssd üreticilerinden birsi ve Samsung için bi kara lekelik model oldu
980 pro da sorunlu bence ama 970 serisi mükemmeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,045
Üyeler
184,097
Son üye
SultanQQ
Geri