Cosuonjx
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
1 ay önce indirime girmişti 3.100 TL'ye almıştım. Şu anda daha da fazla indirim var. İhtiyacı olanlara duyurulur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
al sata gider mi1 ay önce indirime girmişti 3.100 TL'ye almıştım. Şu anda daha da fazla indirim var. İhtiyacı olanlara duyurulur.
hem fiyat hem de sağlık yüzünden elde patlamaya gideral sata gider mi
@Ckribrahim
Kendi kullandığın ürün dışında herhangi bir ürün için alınır diyecek misin acaba? Sadece olumsuz yorum yapmak için var gibisin.Samsung 990 PRO SSD modelinde dayanıklılık problemi ortaya çıktı
![]()
Sağlık yüzdesi sorunu bir firmware yazılım güncellemesi ile belli oranda giderildi deniyor bence uzak durulması gereken ürün
hem fiyat hem de sağlık yüzünden elde patlamaya gider
Kendi kullandığım ürün SN850 fakat herkese 1TB KC3000 modelini tavsiye ediyorumKendi kullandığın ürün dışında herhangi bir ürün için alınır diyecek misin acaba? Sadece olumsuz yorum yapmak için var gibisin.
forum.donanimarsivi.com
arkadaşın dediği doğru o SSD de öyle bir kronik sorun oluştu firmware ile düzeldimi tamamen bilmiyorum ama o sağlık yüzdesi düşüşu kronikKendi kullandığın ürün dışında herhangi bir ürün için alınır diyecek misin acaba? Sadece olumsuz yorum yapmak için var gibisin.
980 pro da sorunlu bence ama 970 serisi mükemmeldiarkadaşın dediği doğru o SSD de öyle bir kronik sorun oluştu firmware ile düzeldimi tamamen bilmiyorum ama o sağlık yüzdesi düşüşu kronik
Samsung en iyi ssd üreticilerinden birsi ve Samsung için bi kara lekelik model oldu
980pro 990pro kadar genel bir kronik sorun yoktu yeni üretilenler olabilir belki ama genel bir kronik sorunlu model değil980 pro da sorunlu bence ama 970 serisi mükemmeldi