Neler Yeni

Öneri Samsung A04 anne için uygun mudur?

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Koray Yıldız
Anneme telefon alacağım da Samsung A04 kullanan var mı? Ekran ve kamera kalitesi nasıldır? Sadece YT, Instagram'ya giriyor, Watspp falan kullanıyor resim çekiyor torunun falan.
Kullanmış olanlar veya 5K civarı benzer tel tavsiye edecekler var mıdır? Teşekkürler.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,297
İsim
.
Anneme telefon alacağım da Samsung A04 kullanan var mı? Ekran ve kamera kalitesi nasıldır? Sadece YT, Instagram'ya giriyor, Watspp falan kullanıyor resim çekiyor torunun falan.
Kullanmış olanlar veya 5K civarı benzer tel tavsiye edecekler var mıdır? Teşekkürler.
İşinizi görür ama kasma donma çok olur

java

80+ Bronze
Kasma ve donması çok olur.
O Fiyata Redmi 12C veya Redmi 10C Alın bence.
(Redmi 10C Daha güçlü bu arada.)

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan
Bence almayın, tanıdığım birinde var kamera kötü ve performansı yetersiz.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
o civara redmi 9t note9 vesaire olabilir. tavsiyem note 9 olacaktır. redmi 9t kullanıyorum tam anne telefonu fakat genç telefonu değil çok yavaş. 6000tl bandında m14 5g var onu öneririm.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Koray Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasma ve donması çok olur.
O Fiyata Redmi 12C veya Redmi 10C Alın bence.
(Redmi 10C Daha güçlü bu arada.)
Xiaomi Google PlayStoreda sorunlu değil mi? Öyle bişeyler duymuştum hatta yeni marka çıkartmış Honor diye onu bypass etmek için??

Necromancerr

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Note 10 pro bakabilirsiniz redmi tarafında (2. el tabii ki) note 10s modelini kullanıyorum yaptığım şeyler belli insta whatsapp fotoğraf arada bi clash of clans gibi oyun ve dizi film izlemek 10s modelinden bir iki şey harici memnunum ilk sevdiğim yanı amoled ekran olması ancak sevmediğim yanı (10s in) 60 hz olması 10 pro 120 hz onun harici pek bir şikayetim yok

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Koray Yıldız
Hayır o huawei. Xiaomi'nin herhangi bir sorunu yok.
çok sağolun, içim ferahladı valla...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Note 10 pro bakabilirsiniz redmi tarafında (2. el tabii ki) note 10s modelini kullanıyorum yaptığım şeyler belli insta whatsapp fotoğraf arada bi clash of clans gibi oyun ve dizi film izlemek 10s modelinden bir iki şey harici memnunum ilk sevdiğim yanı amoled ekran olması ancak sevmediğim yanı (10s in) 60 hz olması 10 pro 120 hz onun harici pek bir şikayetim yok
Xiaomi 10c diyorlar bir de, sağolun önerileriniz için.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,120
Üyeler
167,608
Son üye
serdarr
Top Bottom