Tosbağa 80+ Bronze Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 1,720 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 750 İsim SAMET SAMET 5 Eylül 2021 #1 arkadaş Samsung a20 telefonu ses açma kapama tuşlarıyla resetlemiş, fabrika ayarlarına döndürmüş sanırsam verileri geri getirme şansımız var mıdır?
arkadaş Samsung a20 telefonu ses açma kapama tuşlarıyla resetlemiş, fabrika ayarlarına döndürmüş sanırsam verileri geri getirme şansımız var mıdır?
Arsek 80+ Silver Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 2,469 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 920 Konum Mersin İsim mehmet yahya kara İlgilendiği Kategoriler ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum Discord .arsek 5 Eylül 2021 #2 Tosbağa yazmış: arkadaş Samsung a20 telefonu ses açma kapama tuşlarıyla resetlemiş, fabrika ayarlarına döndürmüş sanırsam verileri geri getirme şansımız var mıdır? Devamı için tıklayın... ne yazikki hayır hard reset le veri geri döndürülmez diye biliyorum BEN!
Tosbağa yazmış: arkadaş Samsung a20 telefonu ses açma kapama tuşlarıyla resetlemiş, fabrika ayarlarına döndürmüş sanırsam verileri geri getirme şansımız var mıdır? Devamı için tıklayın... ne yazikki hayır hard reset le veri geri döndürülmez diye biliyorum BEN!