Neler Yeni

Samsung A30S Gıcırdama Sorunu

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhaba telefonum Samsung A30S telefonun sağ kısmında açma kapama tuşunun olduğu yerde gıcırdama var biraz bastırsam yada elim dokunsa gıcırdıyor bu sorun neden kaynaklanıyor acaba?

@BaşaramadıkAbi

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Benim de kullandığım cihazlarda eskidikçe oluyordu.İnternetten baktım şimdi.İçine bir şeyler kaçmış olabilir mi? Toz,kum vs.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de kullandığım cihazlarda eskidikçe oluyordu.İnternetten baktım şimdi.İçine bir şeyler kaçmış olabilir mi? Toz,kum vs.
Cihazı alalı 1 sene olmadı, glb toz fln kaçmış olabilir servise göndersem yaparlar mı acaba?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,615
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
tuşta mı gıcırdama var ? aynısı bende de var çünkü.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

şahin doğan

80+ Platinum
plastik olduğu için zamanla gıcırdamalar yapar

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Servise nasıl gönderebilirim acaba? Hiç deneyiminiz oldu mu?
Biz neredeyse hiç yaşamadık böyle sorunlar. Yaşadığımız zaman da Babam götürdü ben bilmiyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba telefonum Samsung A30S telefonun sağ kısmında açma kapama tuşunun olduğu yerde gıcırdama var biraz bastırsam yada elim dokunsa gıcırdıyor bu sorun neden kaynaklanıyor acaba?

@BaşaramadıkAbi
Bende A21s, Annemde A31 var ama daha sorun çıkarmadı bize.

Logithx

80+ Bronze
Zamanla kapağın kasaya yapışmasını sağlayan madde özelliğini yitiriyor bunun kısa zaman yada uzun zaman ile alakası yok bazen 2 ay kullanımdan sonrada oluyor sadece o bölgedeki yapışkan kısım zayıfladıysa baskı felan uyguladığın zaman gıcırdama yapıyor..

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Zamanla kapağın kasaya yapışmasını sağlayan madde özelliğini yitiriyor bunun kısa zaman yada uzun zaman ile alakası yok bazen 2 ay kullanımdan sonrada oluyor sadece o bölgedeki yapışkan kısım zayıfladıysa baskı felan uyguladığın zaman gıcırdama yapıyor..
Servis yardımcı olur mu acaba?

Logithx

80+ Bronze
Ben daha önce servise gönderdiğimde kapaktaki gıcırdama gitmişti ama ben ses yüzünden göndermedim batarya değişimi için göndermiştim kapağı yeniden yapıştırdıkları için o sorunda ortadan kalkmıştı ama yinede gönderme derim sorun edilecek bir durum değil kapağın arası açılırsa zamanla gönderirsin yada batarya değişimine felan yollarsan o zaman o sorunda çözülmüş olur..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,830
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom