Telefonum bozulduğu için evde duran telefonu kullanmaya başladım ve garip bir sorunu var. Telefon sıfırlanmasına rağmen sanki power tuşuna birisi 2 kere basıyor ekran kapanıyor ve ardından ekran açılıyor. Bunu her uygulamada ana menüde de yapıyor yani telefon zorlanmamasına rağmen yapıyor ve kasma gibi bir şey hiç yaşamadım. Sanki power tuşuna basılıyor gibi dememin nedeni power tuşuna basılınca gelen sesin aynısı geliyor ve ekran kapanıyor ve ekranında herhangi bir sorun yok. Yaşayanınız varsa yardımcı olursa sevinirim babam telefoncuya götürmüş ancak 400-500tl gibi olur demişler sorununu söylememişler eğer tahmin ettiğim gibiyse power tuşu parçasını alıp bir telefoncuda taktırmayı düşünüyorum. Okuduğunuz ve yardımcı olmaya çalıştığınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada bunu belirtmemişim telefon sıfırlanmadan önce de aynı sorunu vardı şuan baktım ancak herhangi bir güncellemesi bulunmamakta. Ve telefonun arkasına ufak bir darbede ekran kapanıp tekrardan açılıyor tekrardan aynı ekran kapama ses bildirimi ile. Güç tuşunun kablosunun temassızlık ya da işlevini tam yapamadığını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada bunu belirtmemişim telefon sıfırlanmadan önce de aynı sorunu vardı şuan baktım ancak herhangi bir güncellemesi bulunmamakta. Ve telefonun arkasına ufak bir darbede ekran kapanıp tekrardan açılıyor tekrardan aynı ekran kapama ses bildirimi ile. Güç tuşunun kablosunun temassızlık ya da işlevini tam yapamadığını düşünüyorum.