benim arkadasımda 1 ay önce aldı ondada aynı sorun var güncelleme ile düzelebilir baslıgı biraz abartmıs olabilirimSamsung A31 kullanıcıların hepsinde mi bu sorun yaşanıyor ?
La yabma garnım.
bence gayet atılır yeni bir şey alıyorsun ve ilk günden böyle bir şey insan hevesi kırılır yeni aldığı şeyden soğurYazılımsal bir optimizasyon sorunundan dolayı bu kadar abartı başlık atılmaz
samsung members'a yazıyorum bot cevap atıyor her telefondan telefona değisir diyebi tık hevesim kırıldı dogru ama inş güncelleme ile düzelir
bak bu komik işte SASA:dSAD:aSD:
ben size sorundan bahsediyorum bu adam bu telefonu yüz tanıma ve parmak izi olarak alıyor ya?ikisini birden koyma o zaman ?
Bende Samsung kullanıyorum, iris, yüz tarama, parmak izi gibi korumalar koyunca her hangi bi sorun olmuyor.benim arkadasımda 1 ay önce aldı ondada aynı sorun var güncelleme ile düzelebilir baslıgı biraz abartmıs olabilirim
ben size sorundan bahsediyorum bu adam bu telefonu yüz tanıma ve parmak izi olarak alıyor ya?
marka model,?Bende Samsung kullanıyorum, iris, yüz tarama, parmak izi gibi korumalar koyunca her hangi bi sorun olmuyor.