Neler Yeni

Android Samsung A34 Numara Kaydetme

KingDeViL

80+ Bronze
Dün Samsung a34 model cep telefonu satın aldım. Fakat şöyle bir sorunum var. Beni tanımadığım bir numara aradı ve ben bunu son aramalar kısmından rehbere kayıt edemedim. İlla telefon numarasını ezberleyip kişilerden mi eklemem gerek ? Normalde son aramalarda numaranın üzerine tıklayınca rehbere kaydet seçeneği gibi bir şey olması gerekir. Numarayı baslı tutup sağa çektiğimde mesaj gönder, sola çektiğimde ise tekrar arama çıkıyor. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Dün Samsung a34 model cep telefonu satın aldım. Fakat şöyle bir sorunum var. Beni tanımadığım bir numara aradı ve ben bunu son aramalar kısmından rehbere kayıt edemedim. İlla telefon numarasını ezberleyip kişilerden mi eklemem gerek ? Normalde son aramalarda numaranın üzerine tıklayınca rehbere kaydet seçeneği gibi bir şey olması gerekir. Numarayı baslı tutup sağa çektiğimde mesaj gönder, sola çektiğimde ise tekrar arama çıkıyor. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ünlem işareti çıkması lazım diye hatırlıyorum oraya basınca kaybet olması lazım

Golf 4 R32

80+ Silver
Son aramalar kısmından numaraya bi kere tıklayınca bu çıkıyor. Eğer orda rehbere ekle yazmıyorsa i yazıyor ona bas ordan numaranın üstüne basılı tut kopyala.

Ekler

• Screenshot_20231227-143223_Phone.jpg
    Screenshot_20231227-143223_Phone.jpg
    33.8 KB · Hit: 55

KingDeViL

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam teşekkür ettim. Numaranın üzerine tıklayınca rehbere ekle çıkıyormuş. Ben iphone kullandığım için üzerine tıklayınca numaraya arama yapar diye onu denememiştim :).

Top Bottom