Seninkiside .dVergi indiriminı katmazsak ben a34 tercih ederdim. 9500 e düşüp düşmeyeceği meçhul(pp güzelmiş yoldaş)
fiyatlar ile ilgili tam bilgi veremeyiz çünkü vergi işi sıkıntı ama A34 bir tık daha iyi gibi
A34 fiyatı düşmez çok zor oladabilir kesin konuşmamak gerek bütçeniz varsa öneririm şuan güncel olarak kullanıyorum gayet güzel telefon.
Vergisiz fiyatı ile düşünürsek tabi ki M34. A34 9500'ün altına düşer mi bilmiyorum.
M34 nasıl peki güzel telefon muVergi indiriminı katmazsak ben a34 tercih ederdim. 9500 e düşüp düşmeyeceği meçhul(pp güzelmiş yoldaş)
aralarında çok fark yok ama mümkünse A34 almak daha mantıklı gibi hocam tabi ikisinde güncel cihazlar ikiside sıkıntı yaratacak cihazlar değillerSeninkiside .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
M34 nasıl peki güzel telefon mu
Kamera ve işlemcide A34 bir tık daha iyi. Kamerada belki 2 tık. Bataryada M34 daha iyi.Seninkiside .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
M34 nasıl peki güzel telefon mu
aralarında çok fark yok ama mümkünse A34 almak daha mantıklı gibi hocam tabi ikisinde güncel cihazlar ikiside sıkıntı yaratacak cihazlar değiller
İnternette M serisi sıkıntılı diyenler var, M serisi Hindistan pazarı için uretildiğinden sorunlu diyenler varKamera ve işlemcide A34 bir tık daha iyi. Kamerada belki 2 tık. Bataryada M34 daha iyi.
hiç duymadım hocam bir çok tanıdığım M serisi kullanıyor normal telefon yani malzeme kalitesi fiyatında kaynaklı şekilde düşük denebilir ama A seriside çok kaliteli değilİnternette M serisi sıkıntılı diyenler var, M serisi Hindistan pazarı için uretildiğinden sorunlu diyenler var
Vergi muafıyla A24 - M34 - Redmi Note 12 mantıklı geliyor bana, eğer 11 Kasımda A34 9500 altına düşmezse M34 kalıyor en mantıklısıhiç duymadım hocam bir çok tanıdığım M serisi kullanıyor normal telefon yani malzeme kalitesi fiyatında kaynaklı şekilde düşük denebilir ama A seriside çok kaliteli değil
A24 M34 arlarında M34 tabi daha iyi eğer düşürse A34 düşmazse M34 alınderim hocamVergi muafıyla A24 - M34 - Redmi Note 12 mantıklı geliyor bana, eğer 11 Kasımda A34 9500 altına düşmezse M34 kalıyor en mantıklısı