300TL daha düşse yararlanabileceğiz vergi indiriminden @Abdullah Hacıgül abi çözer benceabdullah abi instada paylaştı a34 9799'a düşmüş daha düşmez
cok zor ya bu fiyata bile Abdullah abi kendiside almış bilemedim düşer mi @Abdullah Hacıgül öğrenci kardeşlerine bi güzelliğin olur mu abi ❤300TL daha düşse yararlanabileceğiz vergi indiriminden @Abdullah Hacıgül abi çözer bence
Samsung A34'ün 9499'a düşmesini bekleyenler bu konuda toplanalımcok zor ya bu fiyata bile Abdullah abi kendiside almış bilemedim düşer mi @Abdullah Hacıgül öğrenci kardeşlerine bi güzelliğin olur mu abi ❤
hani ortalama bi performans verse yeter iphone kamerası fln beklemiyorum tabii kiSenin beklentine göre değişebilir bana göre gayet iyi kaliteli bir kamera benim için ama bir iphone kamerası etmez tabikide.
Ortalamanın üstü diyebilirim güzel kamerası telefonda on numara pişman değilim işimi görüyor hocamhani ortalama bi performans verse yeter iphone kamerası fln beklemiyorum tabii ki
Kararın ne oldu düşecek mi diye bekliyorum a34 için ama düşecek gibi değil m34 mü alınmalı yoksa bu fiyata alternatif var mıdırSamsung öğrenci indirimlerinde M34'ün fiyatı 9k.
Ben M34 düşünüyodum babam Redmi Note 12 8/128 aldırdıKararın ne oldu düşecek mi diye bekliyorum a34 için ama düşecek gibi değil m34 mü alınmalı yoksa bu fiyata alternatif var mıdır