- Bütçe
- 14500
Oynayabileceğim en güçlü oyun wild rift.Şu an almaya yakın olduğum a35 5g ve telefonun en az 3-4 sene götürmesini istiyorum en fazla 14-15 bandında başka önerileriniz olursa yazarsanız iyi olur.
s21 fe nin pil gücü diğerine göre yaklaşık yüzde 10 düşük o yüzden onu düşünmüyorumS21 FE var 16k ya amazon satiyor bende de a34 var benim zamanimda stokta olsaydi onu alirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslemci farki da baya varmis icinden geciyor a35in
Simdi baktim fiyatlar degismis bence yine gelir
Çok saçma bir bakış açısı. Hanu deseniz ki a35 daha yeni olduğu için falan anlarım yani %10 ne ki? M34 alın o zaman bu mantikla 6000 mAh vars21 fe nin pil gücü diğerine göre yaklaşık yüzde 10 düşük o yüzden onu düşünmüyorum
valla fibank alışgidiş ile 12 aya bölüyor 15600 bende mi alsam kararsızım s24fe 3 taksitle alacaktım ama bütçemi zorlayacak gibi öyle çok telefonle işim olmuyor xioami note 8 kullanıyorum hala kamera açılırken sorun oluyor sorun olmasa hala kullancam3 4 gün önce mediamarkttan alışveriş kredisiyle aldım 20k ya geldi mis gibi cihaz
bende aynısını kullanıyordum ve anakart arızası verdi hemde durup dururken elimdeyken kapandı ve bu yüzden telefon almaya karar verdimvalla fibank alışgidiş ile 12 aya bölüyor 15600 bende mi alsam kararsızım s24fe 3 taksitle alacaktım ama bütçemi zorlayacak gibi öyle çok telefonle işim olmuyor xioami note 8 kullanıyorum hala kamera açılırken sorun oluyor sorun olmasa hala kullancam
hocam bütçeye baktığınıza eminmisinizMi14t yada poco f6 çekiyosun yd sonra dua ediyorsun
Sanırım a serisi senin beni gibi kullanıcılar içim ideal oluyor. Sadece s23 fe Türkiye fiyatı Amerika fiyatı ile neredeyse aynı. Fiyatına değen şeyleri alma zaafım dürtüyor ama 12 taksitle a35 alacağım gibibende aynısını kullanıyordum ve anakart arızası verdi hemde durup dururken elimdeyken kapandı ve bu yüzden telefon almaya karar verdim
hocam bütçeye baktığınıza eminmisiniz
hangi siteden alcaksınız hocam taksit yapmıyor hiçbir yerSanırım a serisi senin beni gibi kullanıcılar içim ideal oluyor. Sadece s23 fe Türkiye fiyatı Amerika fiyatı ile neredeyse aynı. Fiyatına değen şeyleri alma zaafım dürtüyor ama 12 taksitle a35 alacağım gibi
Fibabank da alış gidiş diye bir yer var 12 aya bölüyor orası bazı Samsung modelleride 3 taksit yapıyor. Sanırım kalktı ama Samsung zip kampanyası vardı orada da peşin fiyata 3 aya bölüyor. Stok bitmeseydi vatanda a35 i 6 ay peşin fiyata bölüyor.hangi siteden alcaksınız hocam taksit yapmıyor hiçbir yer