Alma Sakın Hayatta Alma Alma Şuan Kullanıyom Sade Görünüşü Güzel Rezalet Bi Telefon yoksa Eskiden Deli Gibi Pubg Oynuyodum Karakter Kendi Kendine Ates Felan Edio arkasina Dönüyo die kariyerim bitti ve bitek bende değil tüm a50 kullanan arkadaşlarimda oluyodu yani kronik bi sorun ve ekran yaniği çok oluyo şuan ekranimda tiktok logolari var rezalet ötesi bi telefon 6s bile daha iyiSamsung a50 ikinci el olarak köydeki telefoncuda varmış 2750tl pazarlıkla 2500 veya altına getiririm muhtemelen sizce değermi ?
Bide kronik sorunu vb. varmı ?
Hocam oppo a74 alınır mı sizce 4500e ?A50 artık alınmaz.
Alınır ama daha iyi seçenekler var. S10E öneririm.Hocam oppo a74 alınır mı? sizce 4500e ?
Hocam ben köydeki telefoncunun elindekilere göre soruyorum bide oppo a74 de kasma donma var diyenler var o doğrumudur kronik midir ?Alınır ama daha iyi seçenekler var. S10E öneririm.
Her cihazda kasma donma yaşayanlar var. Bildiğim kadarı ile A74'de kronik bir sorun yok.Hocam ben köydeki telefoncunun elindekilere göre soruyorum bide oppo a74 de kasma donma var diyenler var o doğrumudur kronik midir ?
Peki hocam max 6k ya kadar sıfır ne önerebilirsiniz ?Her cihazda kasma donma yaşayanlar var. Bildiğim kadarı ile A74'de kronik bir sorun yok.
Tecno Camon 18PPeki hocam max 6k ya kadar sıfır ne önerebilirsiniz ?
Genelde sosyal medyada instada tiktokta fln gezinirim oyun olarak coc vb oynuyorum.
Kamerada orta bişey yeterli.
Markayı ilk defa duyduğumdan dolayı şimdilik köşeye alıyorum bilindik markalardan ne önerebilirsiniz bide marka hakkında bilgi verebilirmisiniz.Tecno Camon 18P
Bütçenizin biraz üstüne Note 10S var.Markayı ilk defa duyduğumdan dolayı şimdilik köşeye alıyorum bilindik markalardan ne önerebilirsiniz bide marka hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Hocam xiaomiyi yazılım olarak ve kamera olarak çok gömüyorlar sorun yaşamazsın diyorsanız bunu alabilirim.Bütçenizin biraz üstüne Note 10S var.