Neler Yeni

Yardım Samsung A51 ve Xiaomi Mi 9T Kötü Yorumlar

FATİH_

80+
Samsung A51 ile Xiaomi Mi 9T arasınsa kaldım. Mi 9T daha iyi biliyorum ancak telefondan oyun oynamayı sevmediğim için iki modelden herhangi biri işimi görecektir.
Ürün yorumlarını okuyunca iki model arasında kararsız kaldım.

A51 için;
Çok ısınıyor.
Arka kapakta bir süre sonra geçmeyem lekeler oluşuyor.
Çerçevede boya soyulmaları oluyor.
Donma sorunu.
Kötü kamera performansı.
Şarj sorunu.

Mi 9T için;
Pop-up kamerada yazılımsal açılmıyor.
Pop-up kamerada mekanik arızlar.
Dokunmatikte algılamama.
Kötü teknik servis.
Donma sorunu.
Şarj sorunu.

Gibi sorunlar olduğu yazıyor.

Bunlar ne kadar doğru, hangi telefon daha seri ve daha az sorun çıkarıyor?

Bu telefonları kullanan arkadaşlar karşılaştıkları olumsuz durumları paylaşırlar ise çok mutlu olurum.

Hepsiburada güncel fiyat.
A51 128gb: 2600TL.
Mi 9t 64gb: 2580TL.

Şu an Huawei psmart kullanıyorum ve uygulama geçişlerinde ve daha birçok işlemde donma sorunları ve dokunduğumda bazen ilk seferde algılamama gibi sorunlar var. Aynı sorunları yeni alacağım telefonda yaşamak istemiyorum.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Bence Samsung cep telefonu üretmesin. Xiaomi, Mi A3 modelinin Android 10 güncellemesini aylardır erteliyor. Bundan dolayı tavsiye etmem.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,070
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben de Mi 9T'ye daha sıcak bakıyorum ancak pop-up kamera konusunda pek emin olamadım.
Bir çok arkadaşım mi 9 t kullanıyor ancak pop up kamera konusunda sorun yaşayanı görmedim açıkçası.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Neden üretmesin? Her modeli öyle değil. genelleme yapmayalım lütfen.
Bence Samsung cep telefonu üretmesin. Xiaomi, Mi A3 modelinin Android 10 güncellemesini aylardır erteliyor. Bundan dolayı tavsiye etmem.

Death Mark

80+ Bronze
Mi 9T'deki sorunların yarısı fabrika çıkışlı problemler ve güncelleme ile düzeltilebilecek sorunlar. Xiaomi'nin bu konudaki ilgisini bilmiyorum fakat Samsung'ta söylenen her sorun neredeyse her kullanıcının başına gelecek sıklıkta.

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
Samsung A51 ile Xiaomi Mi 9T arasınsa kaldım. Mi 9T daha iyi biliyorum ancak telefondan oyun oynamayı sevmediğim için iki modelden herhangi biri işimi görecektir.
Ürün yorumlarını okuyunca iki model arasında kararsız kaldım.

A51 için;
Çok ısınıyor.
Arka kapakta bir süre sonra geçmeyem lekeler oluşuyor.
Çerçevede boya soyulmaları oluyor.
Donma sorunu.
Kötü kamera performansı.
Şarj sorunu.

Mi 9T için;
Pop-up kamerada yazılımsal açılmıyor.
Pop-up kamerada mekanik arızlar.
Dokunmatikte algılamama.
Kötü teknik servis.
Donma sorunu.
Şarj sorunu.

Gibi sorunlar olduğu yazıyor.

Bunlar ne kadar doğru, hangi telefon daha seri ve daha az sorun çıkarıyor?

Bu telefonları kullanan arkadaşlar karşılaştıkları olumsuz durumları paylaşırlar ise çok mutlu olurum.

Hepsiburada güncel fiyat.
A51 128gb: 2600TL.
Mi 9t 64gb: 2580TL.

Şu an Huawei psmart kullanıyorum ve uygulama geçişlerinde ve daha birçok işlemde donma sorunları ve dokunduğumda bazen ilk seferde algılamama gibi sorunlar var. Aynı sorunları yeni alacağım telefonda yaşamak istemiyorum.
Xioami'de şarj sorunu olacağını sanmam.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
mi9t nin dediklerinin hiçbiri bende olmadı bı çok kullanıcı dada olmuyor her ürün aynı olmuyor sonuçta benimde başıma gelebilir tek sorun yazılımsal android 10 ile miui 11 geldi ve bir kaç bug var ve biraz kararsız performans ve pil açısından onun dışında herhangi bir teknik sorunum yok Allaha şükür mi9t tavsiyem dir

dr_mrh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
emrah
oyun oynamıyorsan , pop up kamera sorunları yaşamak istemiyorum dersen (mi9 t de ayrıca ghost touch denilen pop up kamera bölgesinde dokunmatik sorunları da yaşanabiliyor)
mi 9 lite alabilirsin. red mi note 8 pro da iyi bir telefon fakat mediatek işlemci bir süre sonra donanım uyumsuzluğu yaşatabilir. mi 9 lite da kamera olarak mi 9 t den bir tık daha iyiymiş diyorlar

FATİH_

80+
oyun oynamıyorsan , pop up kamera sorunları yaşamak istemiyorum dersen (mi9 t de ayrıca ghost touch denilen pop up kamera bölgesinde dokunmatik sorunları da yaşanabiliyor)
mi 9 lite alabilirsin. red mi note 8 pro da iyi bir telefon fakat mediatek işlemci bir süre sonra donanım uyumsuzluğu yaşatabilir. mi 9 lite da kamera olarak mi 9 t den bir tık daha iyiymiş diyorlar
Dediğiniz sorunu biraz araştırdım.
Bu videonun yorumlarında bu sorunu yaşayan birçok kişi varmış.
Çentikli telefonda sevmediğim için mi9lite veya note 8 pro almak istemiyorum.
Çok karararsız kaldım, bu kadar para verip aldıktan sonra bu sorunları yaşamak istemiyorum.

mhbarut66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Halit Barut
A51 daha iyi

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
Mi 9T güzel telefon, yanılmıyorsam Türkiye'de de en çok satılan modellerden biri. Samsung orta seviye telefonlarda işlemciden çok fazla kısıyor ve ekrandan parmak izi okuması çok kararsız. İkisinden birinin arasında kalsam kesinlikle Mi 9T'yi seçerdim.

Top Bottom