Yardım Samsung A51 ve Xiaomi Mi 9T Kötü Yorumlar

FATİH_

80+
Reaksiyon skoru
11
Samsung A51 ile Xiaomi Mi 9T arasınsa kaldım. Mi 9T daha iyi biliyorum ancak telefondan oyun oynamayı sevmediğim için iki modelden herhangi biri işimi görecektir.
Ürün yorumlarını okuyunca iki model arasında kararsız kaldım.

A51 için;
Çok ısınıyor.
Arka kapakta bir süre sonra geçmeyem lekeler oluşuyor.
Çerçevede boya soyulmaları oluyor.
Donma sorunu.
Kötü kamera performansı.
Şarj sorunu.

Mi 9T için;
Pop-up kamerada yazılımsal açılmıyor.
Pop-up kamerada mekanik arızlar.
Dokunmatikte algılamama.
Kötü teknik servis.
Donma sorunu.
Şarj sorunu.

Gibi sorunlar olduğu yazıyor.

Bunlar ne kadar doğru, hangi telefon daha seri ve daha az sorun çıkarıyor?

Bu telefonları kullanan arkadaşlar karşılaştıkları olumsuz durumları paylaşırlar ise çok mutlu olurum.

Hepsiburada güncel fiyat.
A51 128gb: 2600TL.
Mi 9t 64gb: 2580TL.

Şu an Huawei psmart kullanıyorum ve uygulama geçişlerinde ve daha birçok işlemde donma sorunları ve dokunduğumda bazen ilk seferde algılamama gibi sorunlar var. Aynı sorunları yeni alacağım telefonda yaşamak istemiyorum.

A51 de söylediklerini daha önceden duymuştum ama mi 9 t dekileri ilk defa duydum. Ben olsam kesinlikle mi 9 t alirdim.

Bence Samsung cep telefonu üretmesin. Xiaomi, Mi A3 modelinin Android 10 güncellemesini aylardır erteliyor. Bundan dolayı tavsiye etmem.

Neden üretmesin? Her modeli öyle değil. genelleme yapmayalım lütfen.
Bence Samsung cep telefonu üretmesin. Xiaomi, Mi A3 modelinin Android 10 güncellemesini aylardır erteliyor. Bundan dolayı tavsiye etmem.

Mi 9T'deki sorunların yarısı fabrika çıkışlı problemler ve güncelleme ile düzeltilebilecek sorunlar. Xiaomi'nin bu konudaki ilgisini bilmiyorum fakat Samsung'ta söylenen her sorun neredeyse her kullanıcının başına gelecek sıklıkta.

Samsung A51 ile Xiaomi Mi 9T arasınsa kaldım. Mi 9T daha iyi biliyorum ancak telefondan oyun oynamayı sevmediğim için iki modelden herhangi biri işimi görecektir.
Ürün yorumlarını okuyunca iki model arasında kararsız kaldım.

A51 için;
Çok ısınıyor.
Arka kapakta bir süre sonra geçmeyem lekeler oluşuyor.
Çerçevede boya soyulmaları oluyor.
Donma sorunu.
Kötü kamera performansı.
Şarj sorunu.

Mi 9T için;
Pop-up kamerada yazılımsal açılmıyor.
Pop-up kamerada mekanik arızlar.
Dokunmatikte algılamama.
Kötü teknik servis.
Donma sorunu.
Şarj sorunu.

Gibi sorunlar olduğu yazıyor.

Bunlar ne kadar doğru, hangi telefon daha seri ve daha az sorun çıkarıyor?

Bu telefonları kullanan arkadaşlar karşılaştıkları olumsuz durumları paylaşırlar ise çok mutlu olurum.

Hepsiburada güncel fiyat.
A51 128gb: 2600TL.
Mi 9t 64gb: 2580TL.

Şu an Huawei psmart kullanıyorum ve uygulama geçişlerinde ve daha birçok işlemde donma sorunları ve dokunduğumda bazen ilk seferde algılamama gibi sorunlar var. Aynı sorunları yeni alacağım telefonda yaşamak istemiyorum.
Xioami'de şarj sorunu olacağını sanmam.

mi9t nin dediklerinin hiçbiri bende olmadı bı çok kullanıcı dada olmuyor her ürün aynı olmuyor sonuçta benimde başıma gelebilir tek sorun yazılımsal android 10 ile miui 11 geldi ve bir kaç bug var ve biraz kararsız performans ve pil açısından onun dışında herhangi bir teknik sorunum yok Allaha şükür mi9t tavsiyem dir

oyun oynamıyorsan , pop up kamera sorunları yaşamak istemiyorum dersen (mi9 t de ayrıca ghost touch denilen pop up kamera bölgesinde dokunmatik sorunları da yaşanabiliyor)
mi 9 lite alabilirsin. red mi note 8 pro da iyi bir telefon fakat mediatek işlemci bir süre sonra donanım uyumsuzluğu yaşatabilir. mi 9 lite da kamera olarak mi 9 t den bir tık daha iyiymiş diyorlar

oyun oynamıyorsan , pop up kamera sorunları yaşamak istemiyorum dersen (mi9 t de ayrıca ghost touch denilen pop up kamera bölgesinde dokunmatik sorunları da yaşanabiliyor)
mi 9 lite alabilirsin. red mi note 8 pro da iyi bir telefon fakat mediatek işlemci bir süre sonra donanım uyumsuzluğu yaşatabilir. mi 9 lite da kamera olarak mi 9 t den bir tık daha iyiymiş diyorlar
Dediğiniz sorunu biraz araştırdım.
Bu videonun yorumlarında bu sorunu yaşayan birçok kişi varmış.
Çentikli telefonda sevmediğim için mi9lite veya note 8 pro almak istemiyorum.
Çok karararsız kaldım, bu kadar para verip aldıktan sonra bu sorunları yaşamak istemiyorum.

A51 daha iyi

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mi 9T güzel telefon, yanılmıyorsam Türkiye'de de en çok satılan modellerden biri. Samsung orta seviye telefonlarda işlemciden çok fazla kısıyor ve ekrandan parmak izi okuması çok kararsız. İkisinden birinin arasında kalsam kesinlikle Mi 9T'yi seçerdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,396
Üyeler
185,721
Son üye
losw3x
Geri