Neler Yeni

Android samsung a51 vs xiaomi note 8pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökdeniz Şimşek
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz hem oyun hem fotoğrafla uğraşan birisiyim güzel fotoğraflar çekmek için uğraşmaktayım ama oyunda ön planda arayüzde kasma falan olmasın istiyorum bu 2 cihaz arasında kalmış bulunmaktayım siz hangisini tercih ederdiniz bu durum karşısında acaba nedeni ile belirtirseniz sevinirim kullanan arkadaşlarda memnun olup olmadıklarını yazarlarsa memnun olurum

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz hem oyun hem fotoğrafla uğraşan birisiyim güzel fotoğraflar çekmek için uğraşmaktayım ama oyunda ön planda arayüzde kasma falan olmasın istiyorum bu 2 cihaz arasında kalmış bulunmaktayım siz hangisini tercih ederdiniz bu durum karşısında acaba nedeni ile belirtirseniz sevinirim kullanan arkadaşlarda memnun olup olmadıklarını yazarlarsa memnun olurum
Alırken ben de ikisi arasındaydım note 8 pro aldım ve memnunum

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ikisi de alınabilir
ikisi de güzel telefon

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Benim tercihim A51 olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökdeniz Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alırken ben de ikisi arasındaydım note 8 pro aldım ve memnunum
peki pubg falan oynarken kasma donma oluyor mu birde amoled ekranlı telefondan geçeceğim herhangi bir problem yaşar mıyım bu konu da
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisi de alınabilir
ikisi de güzel telefon
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim tercihim A51 olurdu.
teşekkürler

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
peki PUBG falan oynarken kasma donma oluyor mu birde amoled ekranlı telefondan geçeceğim herhangi bir problem yaşar mıyım bu konu da
Kasma falan hiç olmuyor grafikler en yüksekteyken kılıf takılı olduğu zaman ısınıyor biraz ama kasma yine yok. Amoled konusuna gelirsek ben pek aramadım rahatsız etmiyor

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
xiaomi note 8 pro teknik özellik bakımından biraz daha iyi kamera konusunda da daha fazla özellik sunuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökdeniz Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomi note 8 pro teknik özellik bakımından biraz daha iyi kamera konusunda da daha fazla özellik sunuyor
bazı kişiler kamera için yazılım yetersiz kaldığını kötü olduğunu söylüyor ama o şeyden dolayı birazcık korkuyorum birde amoled ekrana alışkınım ips ile arasında farklardan dolayı a51 alacak gibi duruyorum ama yine de teşekkürler

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Testlerde Note 8 Pro öne geçiyor.Bende bizzat kullanıyorum güzel telefon.

ZXCV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Mert Doğan
xiomi

Top Bottom