Android samsung a51 vs xiaomi note 8pro

Reaksiyon skoru
5
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz hem oyun hem fotoğrafla uğraşan birisiyim güzel fotoğraflar çekmek için uğraşmaktayım ama oyunda ön planda arayüzde kasma falan olmasın istiyorum bu 2 cihaz arasında kalmış bulunmaktayım siz hangisini tercih ederdiniz bu durum karşısında acaba nedeni ile belirtirseniz sevinirim kullanan arkadaşlarda memnun olup olmadıklarını yazarlarsa memnun olurum

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz hem oyun hem fotoğrafla uğraşan birisiyim güzel fotoğraflar çekmek için uğraşmaktayım ama oyunda ön planda arayüzde kasma falan olmasın istiyorum bu 2 cihaz arasında kalmış bulunmaktayım siz hangisini tercih ederdiniz bu durum karşısında acaba nedeni ile belirtirseniz sevinirim kullanan arkadaşlarda memnun olup olmadıklarını yazarlarsa memnun olurum
Alırken ben de ikisi arasındaydım note 8 pro aldım ve memnunum

ikisi de alınabilir
ikisi de güzel telefon

Benim tercihim A51 olurdu.

Alırken ben de ikisi arasındaydım note 8 pro aldım ve memnunum
peki pubg falan oynarken kasma donma oluyor mu birde amoled ekranlı telefondan geçeceğim herhangi bir problem yaşar mıyım bu konu da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikisi de alınabilir
ikisi de güzel telefon
teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim tercihim A51 olurdu.
teşekkürler

peki PUBG falan oynarken kasma donma oluyor mu birde amoled ekranlı telefondan geçeceğim herhangi bir problem yaşar mıyım bu konu da
Kasma falan hiç olmuyor grafikler en yüksekteyken kılıf takılı olduğu zaman ısınıyor biraz ama kasma yine yok. Amoled konusuna gelirsek ben pek aramadım rahatsız etmiyor

xiaomi note 8 pro teknik özellik bakımından biraz daha iyi kamera konusunda da daha fazla özellik sunuyor

xiaomi note 8 pro teknik özellik bakımından biraz daha iyi kamera konusunda da daha fazla özellik sunuyor
bazı kişiler kamera için yazılım yetersiz kaldığını kötü olduğunu söylüyor ama o şeyden dolayı birazcık korkuyorum birde amoled ekrana alışkınım ips ile arasında farklardan dolayı a51 alacak gibi duruyorum ama yine de teşekkürler

Testlerde Note 8 Pro öne geçiyor.Bende bizzat kullanıyorum güzel telefon.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım
8Pro'yu öneriyorum pişman olmazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,751
Üyeler
198,189
Son üye
Mehmetcanuyar
Geri